Andrélon Heat Protect Spray || Pink Collection || ♥ Review ♥

Omdat ik de laatste tijd veel mijn haar stijl met hitte (stijltang, föhnen etc.), was ik opzoek naar een goede hittebeschermingsproduct. Ik wil uiteraard niet dat mijn haar beschadigd raakt door het stijlen en föhnen. Toen ik door de Kruidvat liep, was de eerste heat protect spray die ik zag van Andrélon. Ik gebruik vaak producten van Andrélon, waar ik altijd tevreden over ben geweest, dus besloot ik om meteen de heat protect spray te halen van Andrélon Pink Collection. Deze kostte € 4,99 bij de Kruidvat.
De spray heeft een beveiligingsknop. Die moet je eerst indrukken (unlock, foto links) en als je klaar bent met het gebruiken van de spray, druk je de andere kant in (lock, foto rechts). Ik vind dit wel handig, aangezien ik zelf een jonger zusje heb van 5 jaar is zoiets wel handig omdat ze vaak in mijn kamer te vinden is en alles erg interessant vindt. Heel veilig dus!


Je kunt de spray het beste gebruiken op handdoek droog haar. Maar op de foto heb ik het gewoon gebruikt op droog haar, omdat ik niet elke dag mijn haren was. Op droog haar werkt de spray ook prima. Het product verspreid heel fijn over mijn haar. Op de foto links heb ik de spray aangebracht in mijn haar. En op de rechter foto had ik mijn haar gestijld met een stijltang.


De spray maakt mijn haar heel zacht en hij ruikt ook heerlijk. Het beschermd mijn haar goed, ik kan zoveel mijn haar stijlen als ik maar wil zonder dat het beschadigd raakt dankzij dit hittebeschermingsproduct. Ik ben er zeer tevreden over!

Geen opmerkingen