Lip scrub & lippenbalsem van Lush ♥ Review ♥

Een heel tijdje geleden toen ik in Amsterdam was, had ik mijn eerste Lush product gekocht. Helaas hebben wij thuis geen bad ( dus no bath bombs for me ) maar ze hebben nog veel meer hele fijne producten! Daar had ik toen dus de bubblegum lipscrub gehaald. Laatst was ik in Amsterdam voor het concert van The Script, dus we waren nog even wezen winkelen. Uiteraard gingen we langs Lush en daar kocht ik toen ook de honey trap lippenbalsem. Het leek mij leuk om ze allebei in één artikel te reviewen!
Als eerste, de lipscrub. De lipscrub kostte € 9,95. Dat is een aardig prijsje, maar het is het zeker waard! Hij gaat aardig lang mee. De kleur van de lipscrub is roze en hij ruikt ook heel zoet. Hij is handgemaakt met verse ingrediënten. De ingrediënten zijn: Basterdsuiker, Jojoba olie biologisch, Methyllonone, Smaakstof, Kleurstof 45410 en Kleurstof 45380. Hoe gebruik je hem? Doe een klein beetje op een schone vinger, masseer de scrub zachtjes op je lippen en lik dan je lippen af. Geen gedoe met water of wat dan ook, je kan het gewoon eraf likken. De scrub smaakt ook erg lekker. Heel zoet naar bubblegum natuurlijk. De lipscrub maakt je lippen echt enorm zacht. Als je je lippen hebt gescrubd, doe dan je favoriete lippenbalsem op en je bent klaar!Nadat je de lipscrub hebt gebruikt, kan je het helemaal afmaken met een goede lippenbalsem. Ik gebruikte eerst altijd Baby Lips, maar ik merkte dat als ik die te veel gebruikte dat mijn lippen gewoon echt niet meer zonder konden. Dus had ik besloten om een goede en voedende lippenbalsem te halen bij Lush. Op het potje van de lipscrub wordt ook geadviseerd om dan ook een lippenbalsem van Lush te gebruiken. Bij Lush hadden ze een paar diverse lippenbalsems. Ik had uiteindelijk gekozen voor de Honey Trap. Het is een honingzoete balsem met witte chocolade en vanille. En hij ruikt ook echt heerlijk! Je hoeft er niet veel van op te smeren. Als je je lippen hebt gescrubd, smeer je de lippenbalsem op voor de finishing touch. Je lippen voelen heel zacht aan en ik merkte dat mijn lippen niet snel meer droog werden. Ik raadt de lip scrub en de lippenbalsems van Lush zeker aan!

Hier een afbeelding van mijn lippen nadat ik de lip scrub en de lippenbalsem heb gebruikt!


Geen opmerkingen