Lush R&B Hair Moisturiser ♥ Review ♥

Voor het concert van The Script, was ik laatst in Amsterdam. Zoals jullie konden lezen in mijn artikel over de Lush lip scrub en lippenbalsem, was ik dus ook langs Lush geweest die dag. Het meisje die daar werkt gaf mij een sample mee van de R&B hair moisturiser. Daarvan ga ik vandaag een review maken!Ik kreeg natuurlijk een klein potje mee met een kleine hoeveelheid erin van de moisturiser. De ‘’normale’’ R&B hair moisturiser kost € 20,80 voor 100g. Dat is een pittig duur prijsje. Maar je hoeft maar een klein beetje ervan te gebruiken! Dus hij gaat lang mee.


De ingrediënten zijn: Havermelk (Avena sativa), Glycerine (Glycerine), Avocadoboter (Persea gratissima), Olijfolie, Fair Trade (Olea europaea), Glyceryl Stearaat & PEG-100 Stearaat (Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate), Parfum (Perfume), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Jojobaolie, biologisch (Simmondsia chinensis), Laurier essentiële olie (Pimenta racemosa), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Candelilla was (Euphorbia cerifera), Benzyl alcohol (Benzyl Alcohol), Phenoxyethanol (Phenoxyethanol), *Benzyl salicylaat (*Benzyl Salicylate), *Eugenol (*Eugenol), *Geraniol (*Geraniol), Isoeugenol (*Isoeugenol), * Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate), *Farnesol (*Farnesol), *Limonene (*Limonene), *Linalool 
(Linalool), Lilial (Lilial).


Hoe heb ik de moisturiser gebruikt? Ik had gedouched en mijn haar gewassen met de ‘’Herbal Essences Bee Strong’’ shampoo en conditioner. Daarna liet ik mijn haar drogen en ging ik mijn haar stijlen met de stijltang toen mijn haar handdoek droog was. Tot slot had ik een klein beetje van de moisturiser op mijn handpalmen gedaan en dit verdeeld over de puntjes van mijn haar. Ik merkte al snel dat mijn haar niet meer pluisde. Mijn haar voelt zacht aan, glanst en ruikt ook enorm lekker!
Voordat ik de moisturiser had aangebracht in mijn haar

En erna :)
Ondanks dat ik maar een kleine hoeveelheid meekreeg van de R&B hair moisturiser, gaat zelfs de sample best lang mee omdat je er maar een beetje van hoeft te gebruiken. Ik ben zeker van plan om de moisturiser te kopen als ik weer in Amsterdam ben. € 20,80 is een duur prijsje voor een haarproduct (dat vindt ik tenminste) maar het is het geld zeker wel waard. Het is heel goed voor je haar en hij gaat lang mee. Dus waarom dan ook niet? Dan spendeer ik maar een keertje wat meer voor een haarproduct. 

xoxo Chelsey

Geen opmerkingen