♥ MiniInTheBox ♥Een heel tijdje geleden had ik drie hoesjes besteld van MiniInTheBox.com, dat wilde ik heel lang al doen maar ik wachtte er telkens mee. Uiteindelijk drie hoesjes uitgekozen en besteld. Na een lange tijd kreeg ik ze eindelijk binnen en wilde er graag wat over schrijven op mijn blog!Misschien kennen jullie de webshop MiniInTheBox al. Een super leuke webshop waar je van alles voor je telefoon kan bestellen. Van hoesjes tot opladers. Maar naast telefoon accessoires verkopen ze ook speelgoed, kantoorbenodigdheden, sieraden en nog meer! Voor ieder wat wils dus.

Dan nu over de hoesjes die ik had besteld. Ze waren echt super goedkoop (zoals zo’n beetje alle hoesjes op de webshop), de verzendkosten waren ook niet duur, maar het duurde wel echt heel lang totdat ik ze eindelijk binnen kreeg. Na ongeveer 3 weken kreeg ik de hoesjes binnen. Maar je kan ook zelf kiezen of je een super snelle levering wilt, daarvan zijn de verzendkosten wel duurder dan de normale verzendkosten. Met de normale verzendkosten kan het 5 tot 20 dagen duren totdat je de hoesjes binnen hebt.

Hoesje nummer 1. Een transparante hardcase met een water-drop patroon en een ombré effect. Aan de bovenkant is het hoesje helemaal transparant en dan loopt hij over in een roze kleur. Als je met je vingers over het hoesje heen gaat kan je de ‘’druppels’’ ook voelen. Deze hardcase hoesje voor de iPhone5 kostte € 1,99.


Dan naar het tweede hoesje. Een hoesje met citaten uit The Fault In Our Stars. Ik ben dol op de boeken van John Green, dus toen ik dit hoesje zag moest ik hem gewoon meteen bestellen. Van Paper Towns hadden ze ook hoesjes, maar daarvan kon ik niet een hardcase hoesje vinden voor de iPhone5. Maar met deze ben ik natuurlijk ook heel blij! Dit is ook weer een hardcase hoesje en hij kostte € 1,99.


En tot slot het laatste hoesje die ik had besteld. Ook dit is een hardcase hoesje met een soort space print. Er staat ‘’infinity’’ op, wat oneindig betekent maar dat weten jullie vast al, en dan met een lief vogeltje. En ook hier ben ik weer heel blij mee. Deze kostte € 1,21.


Het waren dus allemaal hardcase hoesjes, omdat ik dat fijner vindt. Als je van die siliconen hoesjes hebt, kan je ze moeilijker even snel in je broekzak stoppen. Met hardcase hoesjes gaat dat gemakkelijker en dat vindt ik dus ook fijn. In totaal was ik € 5,84 kwijt voor alle drie de hoesjes inclusief de verzendkosten. Heel goedkoop dus! In de stad betaal je al snel € 10,00 voor 1 hoesje en op MiniInTheBox kan je voor zo’n € 2,00 al een heel leuk hoesje krijgen.


Ik ben erg tevreden over deze webshop. De levering van de hoesjes duurde wel lang, maar dat was omdat ik ook voor de normale verzending had gekozen. De hoesjes zijn heel leuk en ook vooral goedkoop. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!

Geen opmerkingen