The Script - Amsterdam, Paradiso 9 september 2014

The Script – Amsterdam, Paradiso 9 september 2014Op 9 september 2014 gaf The Script een exclusieve show in het Paradiso. Het concert was helemaal uitverkocht. De kaarten waren binnen 1 minuut uitverkocht en ik was één van de gelukkigen die twee kaartjes wist te bemachtigen. Om 6 uur in de ochtend zat ik al startklaar voor de laptop en dat werd beloond met twee kaarten!Ik ben er heen gegaan samen met mijn moeder, ik had het kaartje aan haar cadeau gegeven. Mijn moeder is ook dol op hun muziek, dus zij stond natuurlijk ook te springen toen ik haar vertelde dat ik haar wilde meenemen. Samen hadden we er meteen een dagje Amsterdam van gemaakt. Even wezen shoppen en toen door gegaan naar het Paradiso voor een ge-wel-dig concert van The Script.

Jullie weten allemaal  vast wel dat het Paradiso erg klein is. Het is gewoon een gebouw met daarin één zaal. De ‘’grote’’ zaal. Maar als je daar naar binnen stapt, kijk je je ogen echt uit. Van binnen ziet het er zo mooi en ouderwets uit. Het heeft echt wat. Je hebt dan ook nog 2 verdiepingen. Je mocht zelf kiezen of je boven wilde ( daar zijn alleen zitplaatsen ) of beneden ( daar kon je dus alleen staan ). Ik wilde heel graag staan, dus hadden wij een mooi plaatsje op de vloer uitgekozen. We stonden erg dichtbij het podium. Aan de zijkant had je een trappetje van twee treden en dan had je daar ook een bar waar je wat te drinken kon halen. Wij stonden dus aan de zijkant en dan op dat trappetje. Vanaf die plek kon je alles perfect zien. Je keek zo over de hoofden heen van de andere mensen die daar stonden.

De avond voor het concert, was The Script bij RTL Late Night. Daar werd hun natuurlijk ook gevraagd waarom ze het concert wilden geven Paradiso en niet in iets groters. Daarop antwoorden hun dat ze terug naar de basis wilden en echt in contact wilden komen met het publiek. Ze wilden ook zien hoe wij op hun muziek reageren. Dat is hun ook zeker gelukt. De gedachten erachter vind ik ook zo mooi, ondanks dat ze zo groot zijn geworden in de muziek wereld willen ze het toch klein houden en echt in aanraking kunnen komen met hun fans. Danny (leadsinger van The Script) die sprong ook af en toe even het publiek in. Dat vond ik ook geweldig om te zien.

Tijdens deze exclusieve show lieten ze ook een paar van hun nieuwe nummers horen. Ik was erg onder de indruk! Maar natuurlijk, wat verwacht je anders van The Script? The Script is een van de beste bands van de wereld. Als je het mij vraagt, zijn ze gewoon de beste van de hele wereld.
Ik heb echt enorm genoten van deze avond. Ze deden niet alleen de nummers van hun laatste album #3, maar ook wat oudere nummers wat ik echt leuk vond. Iedereen stond keihard mee te zingen en te springen en te dansen. De sfeer was gewoon geweldig. En tot slot zijn ze live ook fantastisch.

Op 12 september 2014 komt hun nieuwste album uit genaamd ‘’No Sound Without Silence’’. Uiteraard sta ik dan als eerste in de rij om er een te kunnen bemachtigen! En hopelijk zullen ze zo snel mogelijk weer een keer naar Nederland komen. Dit was zeker een avond om nooit, maar dan ook echt nooit, te vergeten!

-          
      Xoxo Chelsey 

Geen opmerkingen