Coty Goodiebag ♥ Review ♥


Een tijdje geleden ging mijn moeder een dagje op stap met een aantal vriendinnen. Een van haar vriendinnen werkt bij het cosmetica bedrijf genaamd Coty. Ze kreeg van haar een hele leuke goodiebag die ik mag houden. Haar vriendin had ook gevraagd of ik er een review van wilde maken. Dat was ik uiteraard sowieso al van plan, maar omdat het best flink wat producten zijn die ik heb gekregen heb ik besloten om het allemaal in één review te doen! Ik ga niet van elk product een uitgebreide review doen, maar ik laat ze wel even zien.#1 – Rimmel London Scandeleyes Retro Glam mascara.
In de goodiebag zitten een hele hoop Rimmel London producten. Onder andere dus de Scandeleyes Retro Glam mascara. Dit is een speciale uitgave. De mascara komt in een blik. Op de bovenkant staat een ‘’gebruiksaanwijzing’’ en op de zijkanten is het blik zwart met gouden sterren. In de deksel van het blik zit aan de binnenkant een spiegel. Ook zit er in het blik een soort flyer, omdat Rimmel London 180 jaar bestaat. ‘’ Rimmel London 180 Years of cool’’. Dan nu over de mascara zelf. Hij is mooi zwart en de borstel heeft een zandloper vorm waardoor je wimpers niet aan elkaar gaan plakken. Na 2 laagjes zit de mascara bij mij al goed. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en langer.

Rimmel London Scandeleyes Retro Glam mascara.
#2 – Rimmel London Volume Flash X10 mascara.
Dit is de tweede mascara die erbij zit. De bedoeling van deze mascara is dat je wimpers meer volume krijgen (zoals de naam van de mascara dus al zegt). Ik heb hem al een paar keer geprobeerd en ben er wel tevreden over. Door het gebogen borsteltje krijgen je wimpers meer volume. Je moet er alleen niet teveel van gebruiken, anders worden je wimpers te klonterig.

Rimmel London Volume Flash X10 mascara.

#3 – Rimmel London Salon Pro nagellak.
Toen ik dit nagellakje uit het tasje haalde, moest ik hem meteen opdoen. Oh, wat een mooie kleur! Wel heel girly, maar ik vind hem super. De Salon Pro nagellakjes zijn in samenwerking met Lycra. Ik heb de nagellak in de kleur 247 ‘’Isn’t she precious?’’ 1 ding weet ik zeker: deze kleur is zeker precious. Na 1 laagje dekt hij al goed, na 2 laagjes heb je al helemaal een mooi effect. Op de achterkant staat dat de nagellak tot zo’n 10 dagen blijft zitten en dat is helemaal waar. Na 10 dagen zit het lakje er nog mooi op.

Rimmel London Salon Pro 247 Isn't She Precious?
#4 – Rimmel London 60 seconds nagellak.
In de goodiebag kreeg ik nog een nagellakje erbij. Deze komt uit de 60 seconds collection en ik heb hem in de kleur 840 Blue Eyed Girl. Op de achterkant van het lakje staat dat 1 laagje al genoeg moet zijn en dat hij binnen 60 seconden droog is. En ook schijnt deze nagellak je nagels tot 5 x sterker te maken.
Rimmel London 60 Seconds 840 Blue Eyed Girl.

#5 – Rimmel London Colour Palette.
Dit oogschaduw pallet komt ik een mooi rood doosje. In het pallet zitten 6 oogschaduws, 1 powder blusher en 3 lipglosjes. Van deze paletten heb ik de ‘’002 Winter Muse’’. Dit zijn dus geschikte kleuren voor in de winter. Ik ben zeker van plan om ze een keertje te gaan uitproberen!
 
Rimmel London Colour Palette 002 Winter Muse.


#6 – Rimmel London Glam Eyes.
Nog een product van Rimmel London? Ja zeker! Maar dit is dan wel de laatste. Dit is een enkele oogschaduw in de kleur 330 Azure. Ze zeggen dat dit een mooie oogschaduw is voor meiden met bruine ogen. Zelf heb ik helaas blauwe ogen, maar dat weerhoud mij natuurlijk niet ervan om hem een keer te gaan gebruiken. De kleur zelf is heel lichtjes. Ook komt er een brush erbij om de oogschaduw aan te brengen.

Rimmel London Glam Eyes 330 Azure.


#7 – Miss Sporty Hollywood ligloss.
Nu we alle Rimmel London producten hebben gehad, gaan we nu over naar de lipgloss van Miss Sporty. Dit is een heel licht kleurtje. Als je de lipgloss ziet zou je denken dat hij wel wat meer kleur geeft, maar dat valt wel mee. Zelf hou ik meer van lipgloss die niet te duidelijk te zien zijn. Dus ik ben tevreden over deze lipgloss van Miss Sporty! Hij geeft een mooie glans en een klein beetje wat meer kleur. Ook blijft hij vrij lang zitten.

Miss Sporty Hollywood Lipgloss 

#8 – Davidoff Cool Water eau de parfum.
Dan nu iets heel anders dan beauty cosmetica. Dit is een heerlijk luchtje van Davidoff. Wat een heerlijk luchtje is dit! Af en toe komt mijn moeder ook even mijn kamer binnen, gewoon om even het luchtje van mij te jatten. Je hoeft er niet veel van op te doen en het luchtje blijft lang hangen. Ik doe vaak drie spraytjes in mijn nek en dan nog eentje op mijn polsen. Ik vindt hem heerlijk! Ook kreeg ik er een douchegel sample erbij.

Davidoff Cool Water eau de parfum.

#9 – Schwarzkopf haarproducten samples.
En dan nu de laatste twee producten in de goodiebag. Dit zijn twee samples van Schwarzkopf. Een sample is van de Omega Repair Shampoo. Subliem haarherstel & anti-gespleten punten. Deze shampoo is speciaal voor beschadigd haar. En de tweede is een haarmasker. Million gloss 10-days-shine mask. Ze zeggen dat deze haarmasker ervoor zorgt dat je tot 10 dagen langdurige glans zal hebben in je haar. Deze masker is voor dof en glansloos haar.

Haar producten samples van Schwarzkopf.

Dat waren dan alle producten die in de goodiebag zaten van Coty. Ik vond het erg leuk om hier een review van te maken! Ik hoop dat ik in de toekomst vaker van dit soort reviews kan maken en mezelf meer kan ontwikkelen in de wereld van de bloggers J

Geen opmerkingen