♥ IK GA NAAR PARIJS! ♥

Een tijdje geleden waren het de Franse weken bij de Albert Heijn. Ze hadden een leuke actie; een weekendje naar Parijs voor € 99,00 inclusief hotel en de heen en terug reis. Dus morgenochtend vroeg ( 4.45 !! ) vertrek ik naar Parijs!

Ik ga 3 dagen naar Parijs samen met niemand minder dan Mendie van Mylifeasmendie. Wij zullen verblijven in het Ibis Budget hotel Porte de Montmartre. Uiteraard hebben we er allebei onwijs veel zin in.

In 2009 was ik op vakantie naar Zuid-Frankrijk, Barcares. Mijn opa en oma hebben daar namelijk een huis, elke 3 of 4 maanden gaan ze daarheen. Wij waren daar ook een weekje. Omdat wij met de auto erheen gingen, reden we tijdens de heen- en terugreis door Parijs. Ook al kon ik toen niet veel zien van Parijs, keek ik mijn ogen uit. Ik dacht bij mijzelf: ooit ga ik hierheen. En dat gaat nu ook eindelijk gebeuren!

Mijn moeder is nu al flink in de zenuwen, omdat dit de eerste keer is dat ik alleen wegga. Zelf ben ik natuurlijk ook stiekem een beetje zenuwachtig, maar dat is vooral omdat ik er onwijs veel zin in heb. Ik mag de camera lenen van mijn neef, een Sony HD Handycam. Net als Mendie, ga ik ook proberen om te vloggen. Sowieso komt er wel een compilatie van sfeerbeelden hier op mijn blog en op mijn YouTube kanaal! En als ik weer terug ben, ga ik uiteraard nog een artikel schrijven over het weekend.

En dan voor nu..
Au revoir!


Xoxo Chelsey

Geen opmerkingen