KRULLEN ♥ WITHOUT HEAT! ♥


Ik ben weer terug van weggeweest! Een tijdje had ik niks meer gepost en dat heeft ook een reden. Ik had het voornamelijk druk met school en solliciteren voor een stageplek en een bijbaantje. Maar ik ben er weer met een nieuw artikel! Hoe kan je krullen maken ZONDER stijltang of een krultang? Heel gemakkelijk te doen en leuk om te doen voor de kerst of met oudejaarsavond. Het enige wat je nodig hebt, is een haarband. Ben je benieuwd naar dit trucje? Lees dan snel verder!

Wat heb je nodig?
-          Een haarband
-          Haar product (Bijv. een anti-klit spray)
-          Haarlak
De haarband die ik heb gebruikt.
Een anti-klit spray.
De haarspray die ik de dag erna heb gebruikt van Wella Flex.


Het beste is om ’s avonds je haren te wassen voor een nog betere resultaat, maar dat hoeft niet per sé. Voordat je de haarband techniek gaat doen, kan je je haar ook een beetje vochtig maken met een haar product. Bijvoorbeeld een anti-klit spray. Dit is ook optioneel. Ik gebruik de anti-klit spray van Andrélon van de Oil & Care lijn. Vervolgens doe je de haarband zo om je hoofd als een soort hippie haarband. Dan pak je een pluk haar en die draai je om de haarband door hem onder de haarband door te halen. Dit doe je lok voor lok en je gaat door totdat al je haar om de haarband gedraaid zit. Het enige wat je dan gaat doen is slapen! Sommigen denken dat dit vervelend slaapt, maar dat valt reuze mee.

De volgende ochtend haal je de plukken voorzichtig onder de haarband vandaan. Borstel je haar door met je vingers. Ik borstel het nooit met een borstel, omdat het bij mij anders heel pluizig wordt en dan lijkt het net alsof mijn haar is ontploft. Als dat niet zo het geval is bij jou, kan je het wel borstelen maar pas op dat je de krullen er niet uit borstelt.
Breng je haar in model, spray er wat haarlak in zodat het goed blijft zitten en je bent ready to go! Dit is vooral een leuke tip voor met de kerst of oudejaarsavond. De avond ervoor neemt het maar 5 minuten in beslag en de volgende ochtend hoef je het alleen nog maar in model te brengen. Ik gebruik dit trucje vaak, dus ik hoop dat jullie er ook wat aan hebben! J

Geen opmerkingen