♥ NEW HAIR ♥

Het werd voor mij weer tijd om mijn haren een goede knipbeurt te geven, dus ben ik vandaag naar de kapper geweest. Dit keer niet alleen de dooie puntjes laten knippen of in laagjes laten knippen (wat ik normaal altijd liet doen), maar dit keer wilde ik ook eens wat anders. Ben je benieuwd naar wat ik heb laten doen? Lees dan verder!


Vandaag ging ik naar Beautycenter Chantal in Alkmaar. Vorige week was ik mee met mijn moeder, die daar haar haar daar liet doen. Mijn moeder had haar haar helemaal kort laten knippen. Hele uitdaging dus. Ik vertelde dat ik mijn haar ook een keertje wil verven, omdat ik het nog nooit had gedaan en wel benieuwd was hoe een andere kleur mij zou staan. Daar kreeg ik wat tips en hadden we meteen een afspraak gemaakt. Omdat ik het nog niet helemaal durfde te verven, hadden we wat anders afgesproken.
Beauty Center Chantal


Ik had uiteindelijk gekozen voor high lights, maar dan wel dat het zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. Oftewel, alsof ik net terug kom van een heerlijke zonvakantie. Omdat mijn haar van zichzelf al soort van high lights heeft (bruin haar en dan met wat lichtere plukjes), ging ik voor wat nog lichtere plukjes en daarnaast wat karamel kleurige plukjes. Daarnaast hield ik natuurlijk ook nog mijn eigen haarkleur. Als de high lights uitgroeien, valt dat niet zo erg op.Natuurlijk liet ik mijn haar ook weer bijknippen. Dit keer niet in laagjes of alleen de dooie puntjes, zoals ik altijd liet doen. Er is een best groot stuk van mijn haar eraf gegaan. Er werd ook gevraagd hoeveel eraf mocht gaan. Ik gaf zelf al best een groot stuk aan. Dit was alleen maar goed. Verder heeft ze het een beetje rond laten knippen. De voorste plukken zijn korter. Meestal draag ik de voorste plukken haar naar achter in een klipje, zodat het niet in mijn gezicht valt. Doordat de voorste plukken nu korter zijn, vallen ze er buiten en dan langs mijn gezicht. Dit geeft een wat ‘’schattiger’’ effect, omdat de kapster vond dat ik een wat strengere gezicht heb als ik mijn haar zo naar achter draag. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat! Eindelijk een keertje wat anders. Niet helemaal geverfd, omdat ik dat nog niet durfde. Misschien dat ik het later wel helemaal laat verven, maar daar zal ik dan eerst goed over gaan nadenken!

Geen opmerkingen