ME-TIME ♥ TAG ♥

De laatste tijd zie ik steeds vaker de Me-Time tag voorbij komen. Ook had Charlotte de Me-Time tag gedaan op onze blog lifespiration. Ik raakte daardoor geïnspireerd en wilde ook graag de Me-Time tag gaan doen. Omdat er nu al een Me-Time tag staat op lifespiration heb ik besloten om mijn Me-Time tag te doen op mijn eigen blog! Dus als jullie benieuwd zijn naar wat ik allemaal doe tijdens Me-Time lees dan snel verder.

Wat kijk of lees je tijdens me-time?
Sinds kort heb ik Popcorn Time helemaal ontdekt, dus ik kijk graag naar een leuke film of serie. Op dit moment kijk ik vooral de series The Vampire Diaries, Teen Wolf en Glee. Ook vindt ik het heerlijk om lekker in mijn bed een boek te lezen met warme chocolademelk erbij. Ik lees dan vooral boeken in het Engels. Zo ben ik nu bezig met de boeken van The Maze Runner (super spannend!)

Wat draag je tijdens me-time? #nobra
No bra? Eigenlijk draag ik tijdens me-time alsnog een beha. Op de een of andere manier stoor ik mij er niet zo erg aan. Tijdens me-time draag ik meestal een legging met mijn J’adore Paris trui die ik toen in Parijs had gekocht. Maar als ik in mijn bed lig op mijn laptop of ik kijk een film, dan is het bij mij altijd #nopants in plaats van #nobra. Want ja, no pants are the best pants!


Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me-time te gebruiken?
Ik gebruik graag mijn peel off mask. Dan haal ik eerst alle make-up van mijn gezicht en dan doe ik een heerlijk fris maskertje op. Tussendoor lak ik meestal mijn nagels. Ook vindt ik het altijd fijn om mijn bubblegum lipscrub te gebruiken van Lush en na de lipscrub breng ik dan een verzorgende lipbalsem aan die ook van Lush is.


Wat is momenteel je favoriete nagellak?
Dat is best een lastige. Vooral omdat ik de laatste tijd niet echt meer nagellak op heb gedaan. Dus dan ga ik maar voor de nagellak die ik laatst heb gebruikt: een rode nagellak van de H&M. Deze droeg ik namelijk met kerst en oudejaarsavond. 

Wat drink en eet je tijdens me-time?
Warme chocolademelk met slagroom is toch mijn favoriet. Maar ik hou ook erg van een heerlijk kop hete thee. Laatst had ik de Winter Glow thee gekocht van Pickwick. Charlotte (ook van lifespiration) zei dat deze thee echt heerlijk is. Dus natuurlijk moest ik hem ook uitproberen en ja hoor, het is mijn favoriete thee geworden! Het liefst doe ik er dan ook een beetje honing doorheen.
En wat ik eet tijdens me-time? Chocolade all the way! Ook heb ik nog al een verslaving met merg pijpjes. Ik kan zo 1 pak opeten zonder misselijk te worden. Naast ongezonde dingen eet ik ook graag yoghurt met muesli en honing. Heerlijk!Wat is momenteel je favoriete kaars?
Ik ben dol op kaarsen. Je kan nooit genoeg kaarsen hebben. Momenteel heb ik een aantal kaarsen van de Action die ik echt heerlijk vindt! Ik heb er een naast mijn bed staan met de geur ‘’Lovely Berries’’. 

Ga je wel eens de deur uit tijdens me-time?
Heel eerlijk gezegd, ga ik nooit de deur uit tijdens me-time. Maar ik heb afgelopen week skeelers gekocht, dus ik ben zeker van plan om tijdens me-time een keer de deur uit te gaan en even een rondje te gaan skeeleren. Ik was vroeger ook altijd al dol op skeeleren en dat ben ik nog steeds! Het is leuk, je bent in beweging en tijdens het skeeleren kan je goed nadenken over van alles en nog wat.


Ga je wel eens alleen naar de film?
Eigenlijk ben ik nog nooit alleen naar de film geweest. Ik heb al wat meerdere Me-Time tags gelezen en gezien waarin anderen zeiden dat ze wel eens alleen naar de film gaan, omdat je naar een film gaat om hem te kijken en niet om met je vriend of vriendin die mee is te gaan zitten kletsen. Dat klinkt eigenlijk wel heel logisch. Ik ben dus nog nooit alleen naar de film geweest, maar ik zou het wel eens willen proberen. Het is eigenlijk net zo met shoppen. Ik ga regelmatig in mijn eentje de stad in om rond te snuffelen, dus waarom zou ik dan niet een keer in mijn eentje naar de bioscoop gaan?

Favoriete webshop?
Ik shop niet veel online. En dat is meestal omdat ik een lastige kledingmaat heb. Als ik in de winkel een broek pas van maat 34, dan zit hij wel goed maar dan is de broek net de kort. En als ik dan een maatje groter koop, dan is hij weer net te groot. Dat dilemma heb ik dus. En dat is ook de reden waarom ik niet veel online shop. Vooral met shirtjes heb ik vaak dat ik ze in de kleinste maat bestel, maar dat ik er dan alsnog in verzuip of het kleed niet mooi af. Maar als ik wel online bestel, kijk ik graag rond op de webshops van Forever21 en H&M. Dat zijn toch wel mijn twee favorieten. Het zijn ook niet alleen mijn favoriete webshops, maar ook de winkels waar ik het liefst heen ga.


Heb je nog iets toe te voegen?
Het enige is wat ik kan zeggen is dat iedereen me-time nodig heeft. Ook al heb je het hartstikke druk, zorg ervoor dat je altijd een momentje voor jezelf overhoud! Een momentje helemaal voor jezelf, heerlijk kop thee erbij, wat lekkers, een leuke film of boek en even lekker ontspannen!

Xoxo’ Chelsey

Geen opmerkingen