MINI SHOPLOG ♥ PRIMARK ♥

Na een tijdje niks meer hebben gepost vond ik het weer tijd om iets erop te zetten. Ten eerste, gelukkig nieuwjaar! Erg laat, maar beter laat dan nooit ;).
 Dit keer heb ik een kleine shoplog voor jullie. Ik was vandaag met mijn broertje naar Zaandam. Het was de bedoeling dat we voor hem wat kleding zouden gaan kopen. Ik had mijzelf nog zo voorgenomen om niks te kopen, maar kon het uiteraard niet laten. Ondanks dat ik niet onwijs veel heb gekocht, had ik zin om er een kleine shoplog van te maken!
Als eerste deze super gave joggingbroek van Harry Potter. Ja, van Harry Potter. Ik keek Harry Potter al vanaf dat ik klein was en ik vind de films en boeken nog steeds helemaal geweldig. Ze hadden bij de Primark ook allemaal T-shirt van Harry Potter en truien. Ook hadden ze een super leuke trui van Olaf van Frozen, maar die had ik toch maar laten hangen omdat ik al een T-shirt heb van Olaf. Uiteindelijk was ik dus voor de joggingbroek gegaan van Harry Potter. De joggingbroek is bodeaux rood en op 1 been staat ‘’Gryffindor’’ met het logo van Gryffindor. Ik had hem in maat 32 meegenomen, maar ik merkte al dat ze best wel groot vallen. Natuurlijk niet erg, hij zit namelijk heel comfortabel! De joggingbroek kostte € 12,00.


Bij de Primark heb ik ook nog een leuk net bloesje gehaald. Je kan nooit een tekort hebben aan leuke, schattige en nette bloesjes. Zelf heb ik er al een paar, maar toen ik deze zag hangen moest ik hem gewoon hebben. Hij is verder heel simpel en wit, maar heeft bij de hals een schattig strikje. Dit bloesje kostte € 11,00.

Daarna heb ik ook nog een soort van gemêleerd vest gehaald. Deze vest heeft ook een beetje van die vleermuis mouwen, wat ik erg leuk vind. Ik had nog helemaal niks in mijn kast liggen met vleermuis mouwen, dus kon ik deze natuurlijk niet laten hangen. De vest kostte € 15,00.


Ook heb ik een broek gekocht bij de Primark. Ik heb wel eens eerder broeken gekocht bij de Primark, maar dan vielen ze mij altijd tegen. Ze waren altijd te groot of dan weer net te kort aan de onderkant. Toen ik deze broek zag wilde ik hem heel graag kopen. Het is zo’n acid wash broek en wilde al een heel tijdje zo’n broek hebben. Dus ik nam maat 34 mee, hopen dat deze wel goed zou zitten. Helaas moet ik ermee terug, omdat ik toch een groter maatje nodig heb. De laatste tijd ben ik namelijk bezig met aankomen, omdat ik ondergewicht heb waar ik eigenlijk niet veel aan kan doen. Maar het lukt mij toch om aan te komen. En ik wist dat ik misschien wel een groter maatje nodig zou hebben, maar ik dacht: de broeken bij de Primark zijn meestal toch te groot dus dan kan ik net zo goed het maatje meenemen die ik normaal altijd heb. Dit keer niet dus. Maar ik vind het geen probleem, ik ga hem gewoon even omruilen en hopen dat maat 36 wel goed zit! Verder vind ik het een super leuke broek en hij kostte maar € 13,00.En tot slot heb ik bij de Primark nog 2 kleine dingen gehaald. Onder anderen een hair texture spray. Door deze spray zal je van dat beach hair krijgen. Ik weet natuurlijk niet of dat daadwerkelijk zo is, ik heb nog nooit zo’n spray eerder geprobeerd dus ik moet hem zelf ook eerst nog even uittesten. Misschien dat ik er een review over zal maken op Lifespiration. Deze spray kostte maar € 2,50. Daarnaast heb ik nog een kabuki kwast gehaald. Ik wilde al een tijdje zo’n kabuki kwast, maar vond ze altijd veel te duur voor mijn doen. Bij de Primark hadden ze ook allemaal make-up kwasten dus kocht ik deze kabuki kwast voor maar € 2,50. Ik ben ook benieuwd of ik er prima mee kan werken.Dit was dan mijn mini shoplog van de Primark! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. (P.S. tijdens het schrijven van deze post kwam ik erachter dat niet alle foto’s goed scherp zijn, sorry daarvoor!)Xoxo’ Chelsey

Geen opmerkingen