♥ BEAUTY FASHION FRIENDS EVENT 2015 ♥

Op zaterdag 21 februari was ik aanwezig op het Beauty Fashion Friends event in de Amsterdam RAI. Samen met Esmee ben ik erheen geweest. Ik wilde natuurlijk dolgraag Vera ontmoeten en de nieuwe make-up van Essence kopen. Natuurlijk was er nog meer te doen. Vandaag ga ik jullie een verslag geven van mijn dagje in Amsterdam met Esmee. We waren namelijk niet alleen naar het event geweest, maar we zijn ook even wezen shoppen in Amsterdam zelf!


Het was voor ons even een gedoe om er te komen. Onze metro had namelijk een storing en het was ook nog eens super slecht weer! Eenmaal binnen wilden we ons weer even lekker kunnen opwarmen. We kregen een leuk roze bandje om van het BFF event. Met je ticket had je niet alleen toegang tot het BFF event, maar ook nog eens tot de Huishoudbeurs! Toen wij net binnen kwamen was het nog super rustig, dus deden we eerst een rondje over de Huishoudbeurs waar Esmee een nieuwe tas heeft gekocht en ik een leuk gesprek had met een jongen over mijn blog!

Op de Huishoudbeurs waar Esmee een nieuwe tas heeft gekocht.
Op de Huishoudbeurs was het wel echt super druk! Allemaal vrouwen die een boodschappen trolley mee aan het sjouwen waren, drukte bij alle kraampjes. Al gauw hadden we weer besloten om terug te gaan naar het BFF Event waar ik nog wat foto's heb gemaakt.
Alles was natuurlijk helemaal in het roze, super leuk! Op de eerste foto kan je een deel zien van een snoepkraam waar je allerlei snoep kon scheppen. Daarnaast heb je van die schommelstoelen waar je heerlijk ik kan relaxen. Ik het hoekje heb je de Herôme stand waar je je nagels kon laten doen. En helemaal aan de zijkant was dan de Essence stand met alle nieuwe producten voor de lente/zomer 2015! En ook daar kon je je nagels laten doen.


Hier zie je dan de stand waar je je haar kon laten doen. Ik zag al wat meiden rondlopen met erg mooi gekrulde haren!


En daarnaast was de Fashionista stand waar je een blogworkshop kon volgen. Ook kon je er erg leuke Fashionista t-shirts halen voor maar € 2,-! Ik zat te twijfelen of ik er eentje zou halen, maar had het toen uiteindelijk toch niet gedaan waar ik nu wel een beetje spijt van heb.


Hier zie je een DIY workshop. Hier kon je je eigen festival t-shirt maken en een tas verven. Ook erg leuk en druk. Iedereen wilde de workshop graag volgen. Daarnaast kon je ook een catwalk workshop volgen en ook nog eens ontdekt worden.


Het podium stond een beetje achterin de zaal in de hoek. Om het podium heen lagen allemaal zitkussen waar je heerlijk op kon zitten met je vriendinnen. En het leukste van allemaal: hier werd ook de Q&A gehouden met de blogsters Vera, Willemijn & Martine en Suz. De Q&A werd gepresenteerd door Mariana Verkerk die je misschien ook wel kent van Holland's Next Topmodel. 


De Q&A was erg leuk en gezellig. Op het einde lieten ze ook meiden het podium opkomen om zelf vragen te laten stellen aan een van de blogsters. Toen de Q&A over was, liepen we meteen naar het hoekje van de DYTG. Daar kon je namelijk de blogsters ontmoeten. Maar Sabrina en Lisa & Melanie van Girls World Problems waren daar ook. Ik ben daar speciaal heen gegaan voor Vera, dus ik kon niet wachten om met haar op de foto te kunnen! 


Jaaaa, een selfie met Vera! En Jeffrey die super lief lacht op de achtergrond. Vera was echt super lief. Esmee zou eerst een foto maken met mijn Nikon camera, maar dat lukte haar steeds niet. Toch bleef Vera geduldig ondanks dat het lang duurde. Uiteindelijk ging ik maar een selfie maken met mijn telefoon. Ze zei ook dat ze vindt dat ik een leuk telefoon hoesje heb :)


Avec Esmee! We waren er niet lang gebleven. Daarna zijn we namelijk het centrum van Amsterdam ingegaan. We hadden wel echt enorme trek. Overal in Amsterdam heb je tegenwoordig de ''Ice Bakery''. Daar kan je allemaal lekkernijen halen met Nutella! Voor de echte Nutella liefhebbers zoals ik en Esmee. Uiteraard moesten wij daar wat lekkers halen. De keuze daar was erg lastig, je kan er namelijk van alles kopen. Wafels met Nutella, crêpes met Nutella, ijs, stroopwafels met Nutella en nog meer! We hadden allebei een wafel met Nutella gekocht. Best prijzig, € 4,50 voor een kleine wafel. Maar het was het geld zeker waard, want oh wat zijn ze lekker!We hebben de rest van de middag rondgelopen door Amsterdam en even lekker geshopt. Binnenkort zal ik een shoplog erop zetten met daarin wat ik allemaal heb gekocht in Amsterdam!
We hadden allebei wel erg trek in Starbucks, dus dat moesten wij natuurlijk even halen. En kijk, dit keer hebben ze mijn naam wel goed gespeld! 


Nadat we weer helemaal opgewarmd waren, gingen we met de trein nog even naar Zaandam naar de Primark. In Zaandam waren we nog even wat gaan eten en toen werd het toch echt tijd om weer naar huis te gaan. Het was een enorm gezellig en druk dagje. Ik heb er zeker van genoten en ik zal zeggen: BFF event, tot volgend jaar!


xoxo' Chelsey

3 opmerkingen

 1. Ziet er uit als een hele leuke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was zeker een geslaagd dagje! Ben ook van plan om er volgend jaar weer heen te gaan.

   Verwijderen
  2. Het was zeker een geslaagd dagje! Ben ook van plan om er volgend jaar weer heen te gaan.

   Verwijderen