BEEBEE PRETTY PINK LIPSTICK ♥ REVIEW ♥

Via makeupactie.nl krijg ik maandelijks gratis een professioneel product opgestuurd. Het enige wat ik hoef te betalen zijn de verzendkosten. Vorige maand mocht ik de retractable brush van Beebee ontvangen. Hierover heb ik een review geschreven op lifespiration en ik was er erg tevreden over. Dit keer ontving ik een lipstick en wat voor een lipstick. Vandaag ga ik de Pretty Pink lipstick reviewen van Beebee!


Toen ik het pakketje binnenkreeg was ik enorm benieuwd naar wat voor product het dit keer zou zijn. Ik werd onwijs enthousiast toen ik zag dat het een lipstick is. De Pretty Pink lipstick. Ik weet we van mezelf dat roze lipsticks mij niet echt staan. Toch wilde ik een review schrijven over deze prachtige lipstick van Beebee!


Ik vind het ook super leuk dat ze altijd een kaartje doen bij het product. Dat maakt het toch wat persoonlijker.

Zoals op het kaartje staat, heeft de lipstick een waarde van € 12,95. De Pretty Pink lipstick geeft een frisse, stralende kleur, hydrateert en bevat voedende bestanddelen waardoor je lippen zacht en soepel aanvoelen.Hierboven kan je zien dat het best een felle roze kleur is. Ik vind hem echt prachtig, maar helaas staan dit soort kleuren mij totaal niet. Wat mij ook opviel, is dat de lipstick ook nog eens erg lekker ruikt. Heel zoet en cherry-achtig. Heerlijk!


Het is een echte ''Barbie'' kleur ook. Het is wel een kleur waar je van moet houden en wat je ook moet staan. Hier nog even een full-face.


Omdat ik deze week ook nog eens mijn haar heb laten verven in een donkere kleur vind ik dat hij wel opzich meevalt, met mijn vorige haar kleur had hij echt totaal niet gestaan. Maar verder niks te klagen, ik vind deze lipstick echt prachtig en hij is van top kwaliteit! Wederom ben ik weer tevreden met een product die ik van makeupactie.nl heb binnengekregen. Ik kan nu al niet wachten tot volgende maand!

Wil jij ook meedoen aan makeupactie.nl en gratis make-up ontvangen? In de review op lifespiration heb ik alles haarfijn uitgelegd voor jullie!


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

6 opmerkingen

 1. Fijne review! Ik houd wel van een beetje een Barbie-kleurtje, mooie lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Als je een Barbie kleurtje zoekt, dan moet je zeker die van Beebee nemen.

   Verwijderen
 2. Wauw wat een mooi kleurtje! Hij staat je super goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige lipstick! Ik vind de kleur je echt ont-zet-tend goed staan. Inderdaad zeker bij je nieuwe haarkleur, dat ik ook heel mooi vind. Fijne review!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is zeker een prachtige lipstick. Hij ruikt ook nog eens zó heerlijk. Heb zelfs bijna de neiging om hem gewoon op te eten, haha! Dank je wel! :)

   Verwijderen