CATRICE ABSOLUTE ROSE PALETTE ♥ REVIEW ♥

Toen ik laatst de video zag van Vera Camilla waarin ze de unboxing deed van de nieuwe producten van Catrice en Essence zag ik het Absolute Rose palette voorbij komen van Catrice. Het eerste wat ik toen dacht was: deze MOET ik hebben! Ik ben toen ook zo snel mogelijk naar de Kruidvat gegaan om hem te halen. Ik kon ook niet wachten om er een review over te schrijven, dus hier is hij dan!


In het Absolute Rose palette van Catrice zitten mooie, zachte, oogschaduws waarmee je gemakkelijk een romantische ooglook kunt creëren. In dit palette zitten matte, maar ook glinsterende oogschaduws. Deze palette heb ik bij de Kruidvat gekocht en hij kostte € 4,99.


Bij het palette krijg je ook een make-up kwast (zoals bij elk palette van Catrice). Aan de ene kant zit een spons applicator en aan de andere kant een kwast om te blenden.Ik heb de oogschaduws ook geswatcht.


Ik vind de pigmentatie van de oogschaduws wel een beetje tegenvallen. Het duurde even tot ik ze goed geswatcht kreeg op mijn arm. Je moet wel echt heel wat aanbrengen als je wilt dat je de kleur een beetje goed ziet. Ik heb er nog geen ooglook mee uitgeprobeerd, maar dat ga ik binnenkort wel doen. Ik ben wel benieuwd hoe de pigmentatie uiteindelijk zal zijn op mijn oogleden.

Toen ik de palette voorbij zag komen in de unboxing video van Vera was ik erg benieuwd naar het palette. Hij leek mij super mooi met mooie romantische, zachte, kleuren. Maar hij valt toch een beetje tegen. Wel jammer, want ik vind het Nude palette van Catrice fantastisch om mee te werken!

De nieuwe producten van Catrice liggen al in de winkels! Dus als je hem zelf wilt uitproberen, het palette heb ik gekocht bij de Kruidvat voor € 4,99.

xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen