ESSENCE THE NUDES NAGELLAKJES ♥ REVIEW ♥

De nieuwe producten liggen al even in de winkel. Ik zag deze nagellakjes, net zoals de Absolute Rose palette van Catrice, voorbij komen in de unboxing video van Vera Camilla. Ik ben dol op nude kleurtjes voor op mijn nagels, maar kon nooit goede en mooie nagellakjes vinden. Nu heeft Essence ''The Nudes'' collectie uitgebracht. Een collectie met hele mooie, nude, nagellakjes! Ik heb er meteen drie gekocht die ik het mooist vond en ga ze voor jullie vandaag reviewen.

Deze drie ''The Nudes'' nagellakjes komen uit de '' I Love Trends'' collectie. Ik had ze bij de Kruidvat gekocht voor € 1,89 per stuk. Erg leuk prijsje voor zulke mooie lakjes!


En dan nu de namen van de lakjes van links naar rechts: 06 baby doll, 07 hope for love en 08 crunchy cake.

Ik vind dat de lakjes fijn zijn om mee te werken. De brush is niet te groot of te dik, maar ook niet te klein of te dun. Je glijdt er zo mee over je nagels. Ook droogt de nagellak redelijk snel op. Je moet wel echt 2 laagjes aanbrengen als je wilt dat hij echt goed dekt, maar na 1 laagje dekt hij wel al prima.

07 hope for love brush.

Ook heb ik alle drie de lakjes geswatcht op mijn duim om te laten zien hoe de kleurtjes eruit zien op de nagels.
Als eerste de kleur 06 baby doll. Erg mooie kleur, je moet wel echt 2 lagen aanbrengen want anders is de kleur te licht. Ook zitten er een beetje glitters in het lakje. Dit kan je (volgens mij) niet goed zien in de foto, maar ze glinsteren wel een beetje!

06 baby doll


Dan de kleur 07 hope for love. Dit was het eerste lakje die ik zag. Ik vind hem het mooist van alle ''The Nudes'' nagellakken. Ik ben dol op de wat donker roze kleuren, daarom kocht ik deze meteen! Ook bij deze geldt weer, 2 laagjes. Maar na 1 laagje dekt hij ook al op zich goed, maar het mooist na 2 laagjes!
07 hope for love
En dan het derde lakje die ik heb gehaald: 08 crunchy cake. Ik heb al eens eerder een lakje gehad die erg op deze lijkt, namelijk van de Hema. Ik was echt dol op dat kleurtje, maar het lakje van de Hema was al helemaal uitgedroogd. Gelukkig kwam ik deze tegen die sprekend op het lakje lijkt die ik bij de Hema had gekocht! Ook weer een super mooie nude kleur.

08 crunchy cake
Ik ben super tevreden over deze nagellakjes van Essence! Ik ben ook dol op nude kleuren, vooral nude nagellak kleuren. Op de website van Essence zag ik ook dat ze ''The Pastels'' uit hebben gebracht van de ''I Love Trends'' collectie. Op 21 februari ga ik naar het Beauty Fashion Friends event. Daar zullen ze ook de nieuwe producten van Essence gaan verkopen. Ik hoop dat ik dan een paar van The Pastels kleurtjes kan kopen, want ook die vind ik echt prachtig!


The Nudes nagellakjes kan je kopen bij de Kruidvat voor € 1,89 per stuk!

xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen