♥ MAKEUPACTIE.NL ♥

Gratis make-up krijgen. Welk meisje droomt daar nou niet van? Op Makeupactie.nl kun je je aanmelden voor gratis make-up! Het enige wat je moet betalen zijn de verzendkosten. Op dit moment heb ik mijn eerste product al binnen gekregen voor maar € 1,- die ik zal gaan reviewen op lifespiration. Lees hier hoe Makeupactie.nl werkt.Het enige wat je hoeft te doen is jezelf aanmelden via een aanmeldingsformulier op de website.
De eerste keer betaal je maar € 1,- voor de verzendkosten. Nadat je je hebt aangemeld, kan je die meteen betalen via iDeal. Daarna krijg je meteen een bevestigingsmailtje waarin staat dat je het product binnen 3 werkdagen zal ontvangen.

Na de eerste zending, hoef je elke maand alleen de verzendkosten van € 4,95 te betalen. De waarde van de producten zijn maximaal € 20,-. Ik vind het een top deal. Daarom had ik mezelf ook meteen aangemeld. In eerste instantie dacht ik dat je alleen een sample zou ontvangen, maar dat is niet zo. Je krijgt full-size producten opgestuurd. Daarvoor wil ik zeker wel de verzendkosten betalen!
Product van januari: beebee retractable brush.
Zoals ik al zei, heb ik mijn eerste product al binnen. Het product van januari is de beebee retractable brush! Hij werd naar mij toegestuurd in een leuke, roze, verpakking. Ook zat er een leuk kaartje bij met een bericht. Het product van februari is de beebee Pretty Pink lipstick. Ik kan nu al niet wachten om die binnen te krijgen!

Ik hoop dat ik jullie hiermee genoeg heb geïnformeerd en dat er nog meer meiden zich zullen gaan aanmelden! Want ja, gratis make-up. Welk meisje wilt dat jou niet?
De review van de beebee retractable brush zal zo snel mogelijk te lezen zijn op lifespiration.

xoxo' Chelsey


Geen opmerkingen