♥ MIJN CONCERT ESSENTIALS ♥

Dit jaar wordt een concert jaartje voor mij. Ik ga naar heel wat concert van o.a. Kensington, The Script en 5 Seconds Of Summer. Omdat ik al vaker naar concerten ben geweest, leek het mij leuk om een artikel te schrijven over wat je het beste met je mee kunt nemen naar een concert. In dit artikel zal ik je mijn concert essentials laten zien en tips geven!

The Script, Paradiso 9 september 2014


Als ik naar een concert ga neem ik het liefst een zo'n klein mogelijke tas mee. Bijvoorbeeld zo'n kleine schoudertasje. Je gaat toch niet veel nodig hebben, dus is zo'n klein tasje ideaal. Geen gesjouw met grote, zware, tassen! Ik zelf heb een kleine, zwarte, schoudertasje die ik ooit had gekregen van mijn moeder toen ik naar mijn eerste concert ging. Hier een paar voorbeelden van leuke tasjes!

Mini schoudertasje van de H&M, € 14,99
Imitatieleren schoudertas van de Forever21, € 21,00


Wat neem ik allemaal mee in mijn schoudertas? Natuurlijk, mijn portemonnee. Ik raad ook aan om contant geld mee te nemen, want vaak werken ze bij concerten met een munten systeem en kan je daar niet pinnen. Het lijkt mij ook verstandig om de concert kaartjes de avond ervoor al in je schoudertas te stoppen, want je weet het maar nooit! Straks dan sta je voor de ingang en kom je erachter dat je de kaartjes thuis heb laten liggen.

Ik neem ook altijd wat paracetamols mee. Het kan zijn dat je door de hitte en de drukte daarbinnen je niet lekker kan gaan voelen, dan heb je in ieder geval voor de zekerheid wat paracetamols mee zodat je er weer tegen aan kan. Je zou ook een fles water kunnen meenemen, als deze in je tasje past. Maar ik had toen bij het concert van One Direction in de Amsterdam Arena dat de dop van mijn flesje af werd gehaald. Heel erg onhandig, want zo kan je je flesje water niet dichtdoen. En als je hem omver stoot, is je water ook meteen weg!

One Direction, Amsterdam Arena 24 juni 2014

Ook neem ik altijd van die vochtige, verfrissende, reinigingsdoekjes mee en een kleine bus deo. Bij concert ga je standaard zweten, zelfs als je zelf geen eens zoveel beweegt. Het is binnen heel warm. Dan is het altijd fijn om jezelf even te verfrissen met reinigingsdoekjes en kan je gemakkelijk even wat deo opspuiten.

Wat ik ook meeneem, zijn keel snoepjes. Geloof mij, die zijn zó fijn na het concert! Je hebt natuurlijk heel hard staan mee zingen met jouw favoriete nummers, waardoor je keel de dag erna flink pijn zal doen. En je stem is dan natuurlijk weg. Daarom neem ik altijd na een concert een paar keelsnoepjes. Erg fijn voor je keel!

Ken je dat? Dat je net je favoriete nummer staat te filmen met je telefoon en je telefoon valt uit omdat de batterij leeg is? Zo herkenbaar bij mij! Daarom heb ik nu nog een erg handige tip. Bij de Action kan je voor € 5,00 een Powerbank halen. Die laadt je op aan de computer of laptop. Als de batterij van je telefoon leeg is, sluit je hem met je oplaadkabeltje aan op de Powerbank en dan wordt je telefoon weer helemaal volgeladen! Het is dus een draagbare oplader die je overal mee naar toe kunt nemen. Ik heb hem ook sinds kort en vind hem super handig! Niet alleen als ik naar een concert ga, maar ook als ik bijvoorbeeld een dagje weg ga. De Powerbank is ook klein, dus je kan hem heel gemakkelijk meenemen in je schoudertasje. Het leuke is ook dat de Powerbank in verschillende kleuren verkrijgbaar is.


En tot slot neem ik ook altijd een lipbalsem mee. Mijn lippen drogen vaak snel uit, vooral bij concerten. Ik neem dan geen lipbalsem mee van Lush, maar gewoon de basic care lipbalsem van Labello. Compact en gewoon fijn!

Dan heb ik nog één laatste tip die niet echt te maken heeft met essentials, maar die je wel echt moet onthouden. Eet en drink goed voordat je naar het concert gaat! Ik heb namelijk een keer gehad dat ik was flauwgevallen tijdens een concert. Ik had wel gegeten en wat gedronken, maar niet genoeg. Ook werd ik helemaal tegen de rekken aan geplet en was het super warm daar binnen. En dan gebeurd het eenmaal dat je van je stokkie gaat. Sindsdien ben ik nog steeds bang dat zoiets mij nog een keer zal overkomen bij een concert, daarom eet en drink ik goed voordat ik erheen ga en drink ik ook genoeg tijdens het concert. Dat is ook heel erg belangrijk om goed te blijven drinken tijdens het concert!

Ik hoop dat jullie wat aan deze tips hebben. Vooral als je naar je eerste concert gaat, kan je de tips goed gebruiken! Ik ga dit jaar naar heel wat concerten. Daarvan zal ik ook verslagen schrijven. En vandaag heb ik kaarten besteld voor Lowlands 2015! Dit wordt mijn eerste festival ooit, dus als jij enige tips hebt voor mij, laat het mij weten!


xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen