♥ MIJN FAVORIETE LIPPENBALSEMS ♥

Laatst had ik een post geschreven over mijn favoriete series, films en boeken. Ik kwam nogal in de stemming en wilde graag een artikel schrijven over mijn favoriete lipbalsems. Zelf heb ik best veel lipbalsems, maar ik heb een aantal die echt mijn favorieten zijn. Ze variëren van goedkope balsems naar wat duurdere balsems. Ben je benieuwd? Lees dan vooral verder.


1. EOS Vanilla Mint.
Dit is mijn recentste aankoop. De Vanilla Mint lippenbalsem van EOS. Deze had ik laatst gekocht bij de Urban Outfitters in Amsterdam en hij kostte € 9,00. Dat is best een pittig prijsje voor een lippenbalsem. Ik vind het wel een fijne lippenbalsem, maar hij verzorgt niet echt. Hij zorgt er wel voor dat je lippen een tijdje niet meer droog zijn en de balsem ruikt ook heerlijk. Ik gebruik hem verder wel graag, dus daarom heb ik hem tussen mijn favorieten gezet! Op Lifespiration kan je de review lezen die ik heb geschreven over de lippenbalsem.


2. Lush Honey Trap.
Ook dit is weer een wat duurdere lippenbalsem, namelijk van Lush. Deze had ik een tijdje geleden in Amsterdam gekocht voor € 8,30. Ik heb over deze lippenbalsem ook al een review geschreven over mijn blog samen met de Bubblegum Lipscrub van Lush.
Deze lippenbalsem vind ik erg fijn en ik gebruik hem ook volop. Inmiddels is hij alweer bijna op, maar ik ga binnenkort zeker nog eentje halen bij Lush. De balsem ruikt echt heerlijk. Als ik het dekseltje eraf haal, ruik je de geur meteen. Zelfs mensen om mij heen kunnen hem dan ruiken. Hij verzorgt mijn lippen ook goed, vooral in samenwerking met de lipscrub! Als je de review wilt lezen over de lippenbalsem en lipscrub van Lush, klik dan hier.


3. Labello Classic Care.
Deze lippenbalsem van Labello is inderdaad een ''classic'', maar hij werkt oh zo goed! Als je echt last hebt van droge lippen tijdens het koude weer, dan kan ik je zeker de Labello Classic Care aanraden. Deze lippenbalsem verzorgt je lippen echt heel goed en zorgt ervoor dat je een tijdje geen last meer hebt van droge lippen en helpt ze te herstellen. Ik had bij de Kruidvat een keer 2 Labello Classic Care lippenbalsems gehaald voor € 2,00. Deze actie is er (denk ik) niet meer. Als je ze nu in een duo pak koopt, kosten ze € 3,55. Dit zijn dan wel meer budget lippenbalsems, maar ze werken fantastisch! Je kan ze ook overal mee naar toe nemen. Je kan ze in je tas doen, maar bijvoorbeeld ook in je jaszak of broekzak als je uit gaat.4. Maybelline Babylips Hydrate.
Even eerlijk, wie bezit er nou geen Babylips? Babylips komen in verschillende soorten. Inmiddels heb ik er al een aantal, maar mijn favoriete van allemaal is dan toch echt de Hydrate versie. Deze lippenbalsem hydrateerd je lippen en bevat ook SPF 20. SPF 20 beschermt jouw lippen tegen UV-straling. Bovendien maakt deze lippenbalsem jouw lippen ook super zacht! Zeker een aanrader als je nog geen Babylips bezit. Je kan deze lippenbalsem bij de Etos of bij de Kruidvat kopen voor € 3,49


5. Hema lip rescue.
En de laatste die behoort tot mijn favorieten is een super budget lippenbalsem, namelijk gewoon van de Hema! Deze kost € 1,60 en werkt super goed. Ook ruikt deze lippenbalsem erg verfrissend. Hij ruikt namelijk naar Mint. En de lippenbalsem verzorgt je lippen goed.


Dit waren dan mijn favoriete lippenbalsems op dit moment! Ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben :)


xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen