MIJN TOP 10 MUZIEK ♥ FEBRUARI ♥

Aangezien ik dol ben op muziek heb ik besloten om elke maand een post te schrijven over mijn 10 muziek op dit moment. Ik luister naar verschillende soorten muziek. Overal waar ik naar toe ga, luister ik muziek. Ik ga echt niet zonder mijn oortjes de deur uit. Ik ben een echte muziek liefhebber en nee, ik luister niet alleen naar de top 40. Dus hier is mijn top 10 muziek van februari!1. Imagine Dragons - Trouble
Deze week kwam het nieuwe album van Imagine Dragons ''Smoke + Mirros'' uit. Om 4 uur was ik klaar met mijn stage en ik racete meteen naar Pop Eye om een kopie te bemachtigen. Eenmaal daar had ik een gesprek met de jongen die daar werkte. Hij had Imagine Dragons namelijk al 2 keer live gezien. We hadden een gesprek over Imagine Dragons en dat ik vanaf het begin al dol ben op hun muziek. Toen ik ging afrekenen vroeg hij of ik een poster wilde. Zo'n poster die ook in de winkels hangt als reclame. Hij had er nog een paar liggen, dus daar zei ik natuurlijk geen nee tegen. Kortom, thuis gooide ik de cd meteen in mijn cd-speler en al snel ontdekte ik dat ''Trouble'' mijn favoriet is van hun nieuwe album tot nu toe!

2. Fall Out Boy - Fourth Of July
Wat een heerlijk nummer vind ik dit. Ik luister hem vooral graag als ik buiten ga skeeleren of in de auto. Het is wel muziek waar je van moet houden, maar zelfs mijn moeder gaat los op dit nummer. Heel catchy en dit nummer geeft mij veel energie. I love it!


3. Walking On Cars - Catch Me If You Can
Ook weer een heerlijk nummer. Vooral als je  's ochtends in de bus zit, onderweg naar je stage. Even lekker wakker worden met dit fantastische nummer van Walking On Cars. Walking On Cars is nog helemaal niet bekend. Toen ik vorig jaar in september naar het concert was van The Script in het Amsterdam Paradiso, waren hun het voorprogramma. Ik was daarheen met mijn moeder en we keken elkaar aan. We dachten hetzelfde: deze band is geweldig. Helaas hebben ze nog niet veel nummers uitgebracht, maar dit nummer is zeker mijn favoriet van hun.


4. Rixton - Wait On Me
Jullie kennen het nummer van ''Me And My Broken Heart'' van Rixton vast wel. ''Wait On Me'' is ook een heerlijk catchy nummer van hun. Als je zin hebt om even los te gaan, Wait On Me!


5. The 1975 - She Way Out
Dit klinkt misschien een beetje raar, maar ik luister dit nummer altijd onder de douche. Op de een of andere manier geeft dit nummer mij echt een oppepper als ik 's ochtends onder de douche sta. En sowieso, The 1975 is fantastisch!


6. Arctic Monkeys - R U Mine?
Even totaal iets anders. Arctic Monkeys! Heel vaak als ik aan mensen vertel dat ik naar hun muziek luister, kijken ze mij raar aan. Ze vinden dit soort muziek totaal niet bij mij passen, maar ik vind het heerlijk om op hun muziek even helemaal los te gaan en te headbangen. Als ik boos ben luister ik het meest naar hun muziek alsof het een soort uitlaatklep is. R U Mine is een van mijn favorieten van hun album '' AM ''.


7. Ben Howard - Gracious
Wat een overgang, van Arctic Monkeys naar Ben Howard. Ben Howard heb ik ook sinds kort ondekt, zijn meest bekendste nummer is ''Only Love''. Maar hij heeft nog veel meer geweldige nummers! Gracious is op dit moment een van mijn favorieten van hem. Ook ga ik dit jaar naar Lowlands waar Ben Howard ook zal gaan optreden, I can't wait!


8. Imagine Dragons - Gold
Oké, nog eentje van Imagine Dragons. Ik had mezelf nog zo voorgenomen om er niet meerdere van dezelfde artiesten in de lijst te zetten, maar ik ben zo dol op dit nummer. Verder heb ik er niks over te zeggen, luister zelf maar ;)


9. Tom Odell - Another Love
Toen ik het nieuwe album kocht van Imagine Dragons nam ik ook meteen het album van Tom Odell mee '' Long Way Down''. Ik ontdekte hem met ''Another Love'', erg fijn nummer of bij weg te dromen (vind ik). Ik zat al een heel tijdje te twijfelen of ik het album zou kopen, maar toen ik hem eenmaal zag moest ik hem gewoon hebben. Tom Odell is geweldig.


10. Of Monsters And Men - Mountain Sound
En dan zijn we alweer bij het laatste nummer aangekomen in mijn top 10 muziek van februari. Of Monsters And Men had ik ontdekt met hun nummer ''Little Talks'', na een aantal keren te hebben geluisterd naar dat nummer was ik meer gaan opzoeken van hun. ''Mountain Sound'' werd meteen mijn tweede favoriete nummer van hun en ik luister hem erg vaak.


Dat was alweer mijn top 10 van februari. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat leuks tussen hebben gevonden. Tot volgende maand dan maar!

xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen