♥ MINI SHOPLOG AMSTERDAM & ZAANDAM ♥

Afgelopen zaterdag, 21 februari, was ik naar het Beauty Fashion Friends event in Amsterdam samen met Esmee. Na het event waren wij nog even gaan winkelen in Amsterdam en daarna gingen we ook nog langs de Primark op de terugweg. Ik heb niet ontzettend veel gekocht, maar vind het wel leuk om het met jullie te delen!

Als eerste zal ik mijn aankopen bij de Forever21 laten zien. Normaal gesproken kan ik nooit slagen als ik rond loop in de Forever21, maar dan zie ik juist van alles online. Als ik online shop zijn alle leuke dingen nooit in mijn maat. Dit keer had ik toch wat meer geluk! Ik kwam meteen dit leuke jurkje tegen met een bloemetjes patroon. Het is een erg zwierig jurkje, ideaal voor in de zomer als je naar het strand gaat. Ik ga dit jaar ook naar Turkije met Esmee, dus is zo'n jurkje wel echt een must voor mij. Wat ik ook zo leuk vind aan dit jurkje is de achterkant. Aan de achterkant is hij voor een deel open en zit er een strik. Erg schattig! Dit jurkje kostte maar €13,50.

Voorkant

Close up voorkant

Achterkant
Na een paar rondjes lopen zei Esmee opeens: ''Dit is echt een jurkje voor jou!'' en toen wees ze dit ongelofelijk schattige jurkje aan. Plus het jurkje is ook nog eens van kant. I love kant! Ik zat wel te twijfelen of ik dan wel beide jurkjes zou halen, aangezien ik eigenlijk geen eens een jurkjes persoon ben. Maar daar zal echt verandering in gaan komen! Ook dit lijkt mij een erg leuk jurkje voor in de zomer als je uiteten gaat of zelfs naar een concert of festival. Dit jurkje kostte mij €14,00.

Voorkant

Close up voorkant
En het laatste item wat ik heb gekocht bij de Forever21 is dit super leuke schoudertasje. Ik had laatst een artikel geschreven over mijn concert essentials en noemde daarin ook een kleine schoudertasje. Zelf was ik echt weer toe aan een nieuwe schoudertasje, dus toen ik deze zag hangen moest ik hem gewoon echt meenemen. Hij is heel compact, maar heeft veel vakken. Erg handig dus! Van dit tasje zal ik zeker enorm veel gebruik gaan maken. Het schoudertasje kostte €19,50. En trouwens, hij zal super leuk staan met het kanten jurkje!


We zijn ook nog naar de Kruidvat geweest. Ik ging daar speciaal heen voor de nieuwe producten van Essence. Op het BFF event kon ik namelijk niks kopen, omdat ik geen contant geld bij mij had. Erg stom natuurlijk, maar ik was gewoon compleet vergeten om wat geld op te nemen. Maar goed, alle producten zijn natuurlijk ook gewoon in de winkel te verkrijgen! Ik heb twee The Pastels nagellakjes gekocht waarvan nu een review online staat op lifespiration. Ook heb ik de Easy 2 Use eye liner pen gekocht, daarvan ga ik ook nog een review schrijven. En als laatste had ik nog een BB cream gekocht van Essence waar ik ook erg benieuwd naar ben. De nagellakjes kostten €1,89 per stuk, de eye liner pen €2,89 en de BB cream €3,99. Maar er is nu tijdelijk een actie op de producten van Essence en Catrice: 2e halve prijs! Dus ik was uiteindelijk wel wat goedkoper uit.


En de laatste winkel in Amsterdam waar ik wat heb gekocht is bij de Urban Outfitters. Ik heb namelijk dit onwijs leuke boek gekocht. De ''My Future Listography''. Deze was ik ook al op de blog tegen gekomen van Vera Camilla en ik weet dat Teske hem ook heeft. Ik ben zelf ook echt een lijstjespersoon. Overal maak ik lijstjes voor. Daarom leek mij dit zo'n leuk boek voor mij. Hij kostte €17,00 bij de Urban Outfitters.Bij de Starbucks hadden we besloten om ook nog even langs de Primark te gaan in Zaandam. Wij komen op de terugweg namelijk langs het station Zaandam, dus we hadden zin om even te gaan Primarken. Ik heb bij de Primark alleen simpele, zwarte, teenslippers gehaald voor €1,50. Altijd handig voor in de zomer of als je op vakantie gaat. En het laatste wat ik die dag heb gekocht waren deze leuke bruine laarsjes. Ze waren afgeprijsd. Ik heb ze namelijk gekocht voor maar €5,00! En ik had dit keer wel het geluk dat er nog een paar in mijn maat was, dus die nam ik natuurlijk ook meteen mee.Ondanks dat ik niet super veel heb gekocht, was ik toch geslaagd in de stad. Ik ben met een tevreden gevoel naar huis gegaan. En nu ga ik maar weer eens verder sparen!

xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen