♥ NUTELLA CAKE IN EEN MOK ♥

Ondanks dat de nationale Nutella dag al is geweest, wilde ik toch nog een leuk artikel schrijven en een sfeervideo maken. Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je heel simpel een cake in mok kan maken met Nutella! De laatste tijd is het erg wisselvallig weer in Nederland en dan wil je jezelf graag verwennen met een heerlijke cake die binnen 1 minuut al klaar is. Ben jij dol op Nutella net als ik? Lees dan vooral verder, want dit recept is erg yummy en perfect om jezelf even te verwennen tijdens me time :)Als eerste het recept! Wat heb je allemaal nodig om een Nutella cake in mok te maken?
- 4 eetlepels bloem
- 1 zakje vanille suiker
- 1 eetlepel zonnebloem olie
- 1 eetlepel cacao poeder
- 1 thee lepel bakpoeder
- 2 eetlepels melk
- 1 ei
- 3 eetlepels Nutella ( maar natuurlijk ;) )


Stap 1: Doe het ei, 2 eetlepels melk, 1 eetlepel zonnebloem olie en de 3 eetlepels Nutella in de mok. Dit roer je dan goed door elkaar met een vork.

Stap 2: Dan doe je de 4 eetlepels bloem en de 1 eetlepel cacao poeder erbij. Ik heb de bloem en cacao poeder wel eerst gezeefd, omdat je anders klonten krijgt! Als je de bloem en cacao poeder er ook bij hebt gedaan, roer je dit weer goed door met een vork. Trouwens, zoals je kunt zien op de foto hieronder, ben ik toch gegaan voor een grotere mok. Dat vond ik toch wat handiger om mee te werken.


Stap 3: Voeg als laatste nog het zakje vanille suiker en de thee lepel bakpoeder toe. Dit roer je ook weer goed stevig door.

Stap 4: Zet de mok in de magnetron voor 1 minuut. Als je cake dan nog niet helemaal goed is, doe je telkens nog 10 seconden erbij totdat jij denkt dat hij goed is.

Stap 5: En opeten maar! De cake is het lekkerst als je hem meteen op eet. Als je hem nog een dag zou bewaren of een paar uurtjes later zou opeten, wordt hij droog en (vind ik) is hij niet meer zo lekker.


Hieronder de sfeervideo die ik heb gemaakt!


Ik vond het erg leuk om dit artikel te schrijven en om de sfeervideo te maken. Laat mij weten of jij hem ook gaat maken en of jij hem ook zo lekker vond net zoals ik!

xoxo' Chelsey

Geen opmerkingen