AT THE MOMENT #1 ♥ TAG ♥

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie. De At The Moment tag! Ik zag deze al vaker voorbij komen op andere blogs en het leek mij leuk om het nu zelf ook te doen. Deze tag heb ik geschreven op 24 februari, maar hij staat vandaag pas online. Dus here we go!


Wearing... Een zwarte high waisted broek van de H&M, een crop trui van de H&M en mijn laarsjes van de New Yorker. Lekker comfy!

Drinking... Thee! Ik zit namelijk op stage en daar drink ik dan vooral thee. Heeeerlijk.


Listening... Ik luister op dit moment naar ''Love Me Like You Do'' van Ellie Goulding. Ik ben echt dol op dit nummer en kan er zo heerlijk bij wegdromen. Mag nu alleen niet te veel wegdromen, aangezien ik straks weer aan de bak moet!


Reading... Op dit moment ben ik bezig in het eerste deel van The Maze Runner. Ik ben dol op lezen, vooral in het Engels. Voor kerst had ik alle boeken van The Maze Runner gekregen in het Engels van mijn moeder, dus ik ben nog wel een tijdje zoet.

Wanting... Een polaroid camera van InstaX! Die zijn zo adorable. Ik ga in mei namelijk op vakantie naar Alanya samen met Esmee en haar vader. Het lijkt mij zo leuk om daar foto's te maken met een polaroid camera.

Watching... Op dit moment kijk ik niks, omdat ik op mijn stage zit. Maar ik ben wel bezig met seizoen 1 van The Originals. The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries. Hierna wil ik Pretty Little Lairs gaan volgen, ben er toch wel erg benieuwd naar.

Loving... Als ik thuis kom van een lange dag op stage of school even heerlijk op mijn bed ploffen, muziek te luisteren en YouTube video's te kijken.

Feeling... Happy. Ik voel mij de laatste tijd gewoon zo goed! Alles loopt lekker op zijn rolletjes. Het gaat fantastisch, dus ik heb even een happy momentje.


Deciding... Wat voor haarkleur ik zal gaan nemen. Ik ga vanmiddag namelijk haarverf halen. Eliza gaat vanavond mijn haar verven.. het is ook voor het eerst dat ik mijn haar ga verven. Spannend!

Planning... Ik zit nog op stage tot 4 uur. Daarna ga ik dus haarverf halen en gaat Eliza mijn haar verven. Morgen ben ik lekker vrij, dus dan ga ik samen met Charlotte koffie drinken bij Bagels & Beans en gaan wij wat leuke dingen plannen voor lifespiration!


Dit is uiteindelijk het resultaat geworden!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

2 opmerkingen

  1. Leuk artikel! Ben benieuwd welke kleur je haar is geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel! Het resultaat staat onderaan in de post :)

    BeantwoordenVerwijderen