ESSENCE 05 COOL NUDE LIPSTICK ♥ REVIEW ♥

Ik zie ze steeds vaker voorbij komen op andere blogs. De Essence Longlasting Nude lipsticks. Ik ben dol op nude kleurtjes, dus ik moest natuurlijk ook een nude lipstick kopen. Wel weer van Essence en ook weer een lipstick die ik ga reviewen. Normaal gesproken koop ik niet vaak producten van Essence, ik ben namelijk meer van de producten van Catrice. Maar Essence doet het zo goed met de nieuwe collectie. Ik ben helemaal om! Na een tijdje te hebben getwijfeld om ook een nude lipstick te halen, ben ik toch gegaan voor de 05 cool nude lipstick. Ik ben er zo enthousiast over, dat ik er gewoon een review over moet schrijven!Op meerdere blogs had ik al een aantal reviews gelezen over de nude lipsticks van Catrice. Een aantal lipsticks uit de collectie waren minder en andere juist weer beter. Het was voor mij ook erg lastig om een kleur te kiezen, aangezien de meeste lipsticks mij niet staan. Uit meerdere reviews bleek dat ze meer tevreden waren over de 05 cool nude, dus ik was natuurlijk ook nieuwsgierig. Ik heb dus ook de 05 cool nude lipstick gehaald bij de Kruidvat voor €2,39. Super budget dus!


Wat ik ook zo leuk vind aan deze lipsticks, is dat de hulzen een andere kleur hebben. Ze lijken ook een beetje op de kleur van de lipstick zelf. Erg handig als je op zoek bent naar een bepaalde kleur! Het bespaard je ook meteen wat tijd met het zoeken. En ik vind dat het ook wel wat meer een ''classy'' uitstraling geven.
Op de bovenste foto zie je de bovenkant van de huls. Op de bovenkant van de huls staat de E van Essence. En op de onderste foto zie je de onderkant. Daarop staat de naam van de kleur.Hierboven zie je de lipstick zelf. Ik vind hem echt super! Onder heb ik de lipstick geswatcht op mijn arm. Oh, oh, oh. Wat is deze kleur prachtig! Ik had dit totaal niet verwacht van Essence, maar de kwaliteit is super. En dat voor maar €2,39! Ik was wel bang dat deze kleur mij totaal niet zou staan, maar toen ik hem eenmaal aanbracht wist ik het meteen zeker: dit is mijn nieuwe to-go lipstick!


Ja, ik vind hem mooi! De lipstick is ook gemakkelijk aan te brengen, maar blijft niet super lang zitten. Na ongeveer 1 of 2 uurtjes moet je hem wel weer bijwerken, want dan is de meeste kleur alweer weg. Het ligt natuurlijk wel aan hoeveel je praat, eet en drinkt. Maar ik heb niks te klagen. Ik was bang dat deze kleur niks voor mij zou zijn, maar hij is door mij goedgekeurd! Hij is niet heel opvallend, waar ik wel van houd. Ik zal deze lipstick vaak dragen naar mijn stage, dat weet ik wel zeker.


Deze lipstick kan ik zeker aanraden van de Longlasting Nude lipsticks collectie. I love it!
De lipsticks van Essence zijn te koop bij de Kruidvat voor maar €2,39. Budget, maar zeker goede kwaliteit. Ik ben er in ieder geval helemaal weg van.

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

2 opmerkingen

  1. Hmm.. niet mijn kleur haha. Maar hij staat jou leuk!

    BeantwoordenVerwijderen