ESSENCE ALL-IN-ONE BB CREAM ♥ REVIEW ♥

Hey allemaal! Het is weer tijd voor een review. Zoals jullie konden zien in de shoplog van Amsterdam, had ik een BB cream gekocht van Essence. Deze komt niet uit de nieuwe collectie, maar ik was er wel benieuwd naar en ik had weer een nieuwe BB cream nodig. Vandaag ga ik hem voor jullie uittesten en mijn mening erover geven.


Ik gebruik altijd het liefst BB cream in plaats van foundation. Foundation gebruik ik meestal alleen met speciale gelegenheden of als ik uit ga. Maar het is vaak wel lastig om een goede BB cream te vinden. Op het begin gebruikte ik vaak de BB cream van de Action. Super goedkoop, maar hij hielp totaal niet. Daarna had ik van Miss Sporty een BB cream gekocht die na een paar weken al helemaal niet meer goed was. Toen was ik voor een wat duurdere BB cream gegaan, namelijk van Maybelline die ik continu heb gebruikt en zelfs een paar keer opnieuw heb gekocht. Maar ik was wel weer toe aan verandering en toen zag ik deze BB cream van Essence.

Deze BB cream is in een tube. Toen ik hem openmaakte zag ik al dat je er wel voorzichtig mee moet zijn. Je kan al snel te veel op je hand doen namelijk.


Waar ik ook meteen bang voor was, was namelijk dat de kleur te donker zou zijn voor mij. Ik swatchte hem op mijn hand en toen zag ik dat de kleur wat donkerder leek. Maar als ik hem eenmaal op mijn gezicht heb aangebracht, valt het reuze mee.


In deze BB cream van Essence zit SPF 30, SPF 30 betekend Sun Protection Factor. De 30 geeft aan dat je dus 300 minuten in de zon kan zitten zonder te verbranden. Dit geldt dan natuurlijk alleen voor je gezicht, aangezien het een BB cream is ;). Deze BB cream is dus een alles-in-een. Hij verbergt de kleine imperfecties zonder je poriën te verstoppen. Zeker een must!

Hier twee foto's. De bovenste voordat ik de BB cream heb aangebracht en de onderste erna.Op de onderste foto kan je zien dat mijn sproetjes wel wat minder zichtbaar zijn. Maar mijn huid glimt wel een beetje door de BB cream. Het is dan ook zeker aan te raden om wat compact poeder aan te brengen, zodat het niet meer glimt. Ik was eerst bang dat de BB cream te donker voor mij zou zijn, maar dat is totaal niet het geval. Hij werkt verder prima. Hij dekt ook goed maar voelt wel een beetje ''dik'' aan op mijn huid.

Ik ben verder wel tevreden over deze BB cream. Deze kost € 3,99 en heb ik gekocht bij de Kruidvat.

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen