♥ INSPIRATION & MOTIVATION ♥ #1

Inspiratie en motivatie, dat hebben we allemaal wel eens nodig. Het leek mij daarom ook leuk om elke maand een inspiratie en motivatie artikel te schrijven. Hierin deel ik met jullie mijn favoriete foto's en quotes van de maand die mij inspireren en gemotiveerd houden. Ben je klaar voor een portie inspiratie en motivatie? Let's go!


Oké goed, ik ga gewoon allerlei inspiratie en motivatie foto's en quotes door elkaar doen. Ik ga ook bij elke foto of quote een korte beschrijving doen waarom het mij motiveert of inspireert.


Bij deze foto krijg ik zo'n vrij gevoel. Zelf zou ik ook zo willen zitten in een paradijs. Helemaal relaxen en geen stress. Alleen genieten van het moment.


Deze quote moet je goed in je achterhoofd houden, want hij is zó waar! Als je gewoon goed je best doet, komt alles goed.


Dit jaar ga ik naar het Lowlands festival. Om al een beetje in de stemming te komen, ben ik de laatste tijd op het internet aan het rond kijken voor outfit ideeën. Ik kwam deze tegen en werd meteen verliefd. Zo'n soort outfit zou ik echt aan willen doen naar een festival!

''Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are.''

Ik ben echt een lezer. Het liefst lees ik de hele dag door. Door het lezen van een boek vergeet ik alle stress en problemen op dat moment. Doordat je echt in het hoofd zit van de personage wordt je echt naar een totaal andere plek of wereld gebracht. En dat is het mooie aan het lezen van een boek: je bent ergens anders terwijl je toch nog op dezelfde plek blijft. Het is als het ware dromen met je ogen open.


Hello room inspiration! Ik ben al een heel tijdje bezig om mijn kamer helemaal in te richten zoals ik het wil. Ik heb nu al een tijdje een bureau waar ik dan aan kan werken, maar wil ook super graag wat planken erboven hangen. Helaas heb ik gipswanden, dus als ik er een plank aan zou hangen, dan komt de plank meteen weer naar beneden gedonderd. Toch hoop ik later wel zoiets te kunnen doen.


Jep, dat moet ik zeker. Ik wil dolgraag hierna naar het HBO, maar dat gaat alleen als ik mijn niveau 4 diploma heb gehaald. Wordt dus hard studeren voor mij!


Oh, oh,oh. Wat wil ik dit graag een keertje proberen! Ik heb geen idee wat het is, maar het is met Buenos en ik houd van Buenos. Dat is voor mij al reden genoeg om het uit te proberen! Ik denk wel dat het met warme chocolademelk is of iets in de vorm van een cake mok?

Zo, dat was het dan weer. Ik heb nog veel meer, maar als ik meteen alles in 1 post doe, dan kan ik de komende 6 maanden geen inspiratie & motivatie post doen, haha!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen