MIJN BIKINI COLLECTIE ♥ 2015 ♥

De lente is nog maar net begonnen, maar ik begin al aardig in de zomerse stemming te komen. In mei ga ik naar Alanya samen met Esmee, dus hadden wij allebei alvast een nieuwe bikini gekocht. Daardoor raakte ik al helemaal in de stemming en leek het mij wel leuk om een post te schrijven over de bikini's die ik in mijn kast heb liggen. Maar er zullen vast nog wel meerdere bijkomen dit jaar ;).

Als eerste de bikini die ik voor het laatst heb gekocht. Nou, eigenlijk besteld. Namelijk een bikini van de H&M! Zoals ik al vertelde, gingen ik en Esmee meteen online kijken voor een nieuwe bikini nadat wij onze vakantie naar Alanya hadden geboekt. Op de webshop van H&M kwam ik deze super leuke en ook vooral kleurrijke bikini tegen. Ik aarzelde niet en bestelde hem meteen.


Waar ik wel pas achterkwam toen de bikini binnen kwam, is dat het topje push-up heeft. Ik heb nog nooit een bikini topje met push-up gehad, dus ik twijfelde eerst of ik hem zou terugsturen. Maar toen dacht ik: ach, waarom ook niet? Ik vind het een super leuke bikini en dan is dit ook meteen mijn eerste bikini topje met push-up. Toen ik hem eenmaal aanhad, viel de push-up best mee.


Deze bikini had ik besteld via H&M. Het topje kost €14,99 en de tanga €9,99.

Dan nog een bikini van de H&M. Dit is een felle, lichtgroene, bikini. Deze bikini had ik vorig jaar gekocht. Het is een bandeau bikini waarvan je de bandjes er af kan halen. Erg handig, vooral tijdens het zonnen. Zo voorkom je strepen in je hals. Super leuke en simpele bikini, maar helaas is het topje iets te klein voor mij. Het broekje was eerst ook te klein, maar die had ik uiteindelijk toch omgeruild voor een maatje groter. Waarom ik dat ook niet bij het topje heb gedaan, weet ik eigenlijk ook niet. Ik draag het topje ook niet vaak en als ik dat doe, moet ik wel opletten of mijn borsten er niet onder vandaan komen, haha.Deze bikini is niet meer te koop bij de H&M. Ik weet ook niet meer precies hoeveel hij heeft gekost. Volgens mij kostte het topje zo ongeveer €10,00 en het broekje €7,00.

En dan nu weer een bikini van de H&M (ja, weer van de H&M!). De H&M heeft gewoon altijd leuke bikini's. Ik moet wel zeggen dat ik deze bikini maar echt 1 keer heb aangehad. Dit is ook weer een soort bandeau bikini, maar hiervan kunnen de bandjes niet eraf. Ook heeft deze bikini weer een felle, zomerse, kleur. Het topje is ook ''wavy'' of hoe ze dat ook noemen tegenwoordig. De reden waarom ik hem niet zo vaak draag? Ik weet het eerlijk gezegd niet echt, op de een of andere manier vind ik hem toch niet zo bij mij passen. Maar hij is wel erg leuk!Ook deze is niet meer verkrijgbaar bij de H&M. Tenminste, niet in deze specifieke kleur. Ik zag ze online wel in het zwart en in een baby blauwe kleur. Ook erg leuk! De top kost €14,99 en het broekje kostte ongeveer €9,99 (dit broekje kon ik niet vinden op de webshop, dus de prijs weet ik niet meer zo zeker!)

Dan is het nu tijd voor de laatste bikini. Dit keer niet van de H&M. Verrassend hè? Deze roze bikini komt van de Primark zelfs. Ik heb deze al zo'n 3 jaar inmiddels! En nog steeds draag ik hem graag. Deze bikini is een beetje mijn ''go-to'' bikini. Altijd goed. Ook heeft hij aan de zijkanten van het broekje strikjes en in het midden van de bandeau top zit ook een strik. De strik prop ik wel altijd in mijn topje als ik ga zonnen, heb namelijk een keer gehad dat ik een beetje een afdruk ervan kreeg!Hoe duur deze bikini was, weet ik helaas ook niet precies meer. Het was ook zo'n drie jaar geleden toen ik hem had gekocht. Ik schat dat het broekje ongeveer €4,00 was en het topje €6,00. Ook is deze bikini (uiteraard) niet meer te verkrijgen bij de Primark. Maar ze hebben nu ook erg leuke bikini's in de collectie!

En dat was hem wel weer. Ik heb nog wel een paar bikini's in de kast liggen. Een Ibiza Tassle bikini die niet meer helemaal mooi eruit ziet door de wasmachine en een bikini die ik ooit heb gehad, maar die helaas te groot is. Ook heb ik nog wat losse, simpele, zwarte bikinibroekjes die van de Hema komen. Gewoon omdat je daarmee elke top wel kunt combineren.

Ik ben echt dol op bikini's, dus er zullen vast nog wel meer bij komen dit jaar!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen