MIJN TOP 10 MUZIEK ♥ MAART ♥

Het is weer tijd voor mijn top 10 muziek in maart! Vorige maand had ik er erg veel plezier in om allemaal liedjes bij elkaar te zoeken waar ik veel naar heb geluisterd in die maand, dus ik ben er weer met een nieuwe top 10!1. The Script - Man On A Wire
Deze maand ben ik voor de tweede keer in 1 jaar tijd naar mijn favoriete band ooit, namelijk naar The Script. Man On A Wire is hun meest recente single waarvan sinds kort ook de muziek video uitgebracht is. Ik ben echt fan! Man On A Wire is ook een van mijn favoriete nummers van hun nieuwe album ‘’No Sound Without Silence’’.


2. Cinemates - Boybands Are Cliché
Oké, hier zit wel echt een verhaal achter. Als je dit nummer ook beluisterd, gaat het ook eigenlijk nergens over. Ik ben dol op de video’s van de Cinemates en deze maand brachten Kelvin en Peter hun eerste single uit genaamd ‘’Boybands Are Cliché’’ met een geweldige muziek video. Dit is ook hét nummer geworden van mij en een vriendin van mij. Als ik er eenmaal naar heb geluisterd, zit hij voor de rest van de dag in mijn hoofd. Omdat ik er toch van geniet om naar dit nummer te luisteren, wilde ik hem toch in de top 10 van maart gooien!3. The Neighbourhood - Sweater Weather
Het wordt weer wat warmer buiten, maar af en toe zijn er nog wel van die ‘’sweater weather’’ dagen in Nederland. Dit nummer vind ik erg fijn, dus vandaar dat hij in de top 10 staat deze maand.


4. Sam Smith - Like I Can
Laatst heb ik van mijn moeder het album gekregen van Sam Smith. Er waren al heel wat nummers van hem die ik echt fantastisch vind, maar Like I Can vind ik al helemaal geweldig en daarom staat hij deze maand ook in mijn top 10.


5. Years & Years - King
Een nummer uit de top 40. Ik luister zelden naar de top 40, eigenlijk alleen als ik aan het autorijden ben. Maar dit nummer van Years & Years vind ik echt fijn. En ik luister vooral naar dit nummer om alvast in de sfeer te komen van Lowlands, omdat Years & Years daar ook aanwezig zullen zijn. Helaas duurt het nog wel een tijdje totdat ik naar Lowlands ga.


6. Ellie Goulding - Love Me Like You Do
Oeps, nog eentje uit de top 40. Maar ik ben echt dol op deze soundtrack van Fifty Shades Of Grey. Ik luister hem graag als ik onderweg ben. Perfect nummer om helemaal bij weg te dromen!


7. Smallpools - Dreaming
Dit nummer hoorde ik ooit in een aflevering van The Vampire Diaries en wilde meteen weten van welke artiest het was. Na een heel tijdje te hebben geGoogled had ik hem eindelijk gevonden! En heel ander soort nummer, maar vind hem heerlijk om even lekker op los te gaan. En op de een of andere manier, als ik boos ben, helpt dit nummer echt onwijs.


8. Walking On Cars - Hand In Hand
In de vorige top 10 had ik ook al een nummer vermeld van Walking On Cars en nu weer. Ik vind hun gewoon zo fantastisch en baal er echt van dat ze niet veel bekender zijn! Hand In Hand was ook 1 van de eerste nummers van hun die ik hoorde bij het concert van The Script in het Paradiso vorig jaar. I love Walking On Cars!


9. The Cab - Angel With A Shotgun
Dit nummer laat mij altijd denken aan Divergent op de een of andere manier. Ik ken dit nummer ook door een edit die een Divergent fan ooit had gemaakt op YouTube. Daarom zet ik die video hier ook neer. Ik was dol op de video en op het nummer.


10. Snow Patrol - I Won't Let You Go
 Deze maand was ik naar de Divergent marathon met Esmee. Aan het einde van de eerste film werd dit nummer afgespeeld tijdens de aftiteling. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik dol was op dit nummer toen Divergent pas net in de bioscoop was. Kreeg een beetje flashbacks van dit nummer en ben hem weer vol op aan het luisteren.En dat was de top tien alweer van deze maand! Ik hoop dat jullie er wat aan zullen hebben :)

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen