♥ MY FUTURE LISTOGRAPHY ♥

Lijstjes, lijstjes en nog meer lijstjes. Ik ben dol op lijstjes maken en heb daarom thuis ook honderden notitieboekjes liggen in allerlei verschillende vormen en maten. Als ik bij de Hema ben, moet ik mij ook goed inhouden als ik weer een leuk notitieboekje tegenkom. Laatst was ik in Amsterdam bij de Urban Outfitters waar is dit super leuke boek tegenkwam. ‘’My Future Listography’’, een boek waarin je allemaal lijstjes kunt maken! Hoe leuk is dat? Vooral voor iemand, zoals mij dus, die dol is op het maken van lijstjes. 

In ''My Future Listography'' kan je verschillende lijstjes maken. Halloween kostuums die je ooit een keer zou willen dragen, steden waar je ooit een keer heen wilt gaan, dieren die je zou willen adopteren en ga  zo maar door. Ik vind het echt heerlijk om lijstjes te maken in dit boek. Het werkt voor mij heel rustgevend. Als ik bijvoorbeeld een lange dag heb gehad, heel lang heb zitten studeren of ik heb enorm last van stress, dan vind ik het heerlijk om tijdens me-time random lijstjes te maken.


Wat ik wel jammer vind, is dat het boek zo groot is. Het voordeel is dan natuurlijk wel dat je meer ruimte heb om te schrijven, maar het is onhandig om hem mee te nemen in je tas. Ik neem hem wel vaak mee. Als ik dan ergens zit en ik heb niks te doen, pak ik het boek gewoon uit mijn tas en schrijven maar!

Ik heb ''My Future Listography'' gekocht bij de Urban Outfitters voor €17,00. Bij de Urban Outfitters hadden ze ook nog een boek uit de Listography serie. Ik ben van plan om die ook een keer te gaan halen, maar ik ga natuurlijk eerst deze helemaal volschrijven.


 xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen