♥ THE SCRIPT ♥ AMSTERDAM ZIGGO DOME - 21 MAART 2015 #NSWSTOUR

Op zaterdag 21 maart 2015 ben ik voor de tweede keer in één jaar tijd naar een concert geweest van The Script! Mijn aller eerste blogpost ging ook over het concert van The Script op 9 september 2014 in het Amsterdam Paradiso. Dit keer hadden de Ierse mannen het wat groter uitgepakt, namelijk in het Ziggo Dome! Ik ben samen met Esmee en Anouk naar het concert geweest. Alle drie zijn wij super dol op de band en hadden wij echt een fantastische avond!

 

Toen ik zaterdagochtend wakker werd was er iets goed mis. Ik werd namelijk doodziek wakker. Oh, nee hè. Alleen ik heb dat natuurlijk weer! Ik keek al maanden uit naar deze dag. Het concert van The Script in het Amsterdam Ziggo Dome. Ik zou eigenlijk met mijn moeder en Esmee erheen gaan, maar mijn zusje werd ziek. Daarom had mijn moeder besloten om niet te gaan en gaf haar kaartje aan Anouk. Anouk natuurlijk helemaal happy, want ze wilde al dolgraag naar The Script! Maar die ochtend was het eerst afwachten of ik het wel zou redden met mijn zieke kop. Uiteindelijk had ik besloten om gewoon te gaan en het ziek zijn uit te stellen. De heenreis met de trein was wel echt ellendig. Ik was natuurlijk hartstikke ziek en werd telkens misselijk in de trein. Ook duurde de trein reis gewoon onwijs lang (voor mijn gevoel dan). Eenmaal op station Amsterdam Bijlmer ArenA hadden we een patatje en wat te drinken gehaald. Die hele dag had ik amper wat gegeten, dus probeerde toch nog wat te eten. Ook had ik zo'n sportdrankje gehaald. Ik had gehoord dat die goed helpen als je je ziek voelt. Toen we alles hadden gehaald, liepen wij meteen door naar het Ziggo Dome waar Anouk op ons stond te wachten. We zijn toen meteen naar binnen gegaan. Binnen werd natuurlijk een tassencontrole gedaan. Je kan het zeker wel al raden, maar mijn sportdrankje werd weggegooid. Ik had er maar 1 slok van kunnen nemen. Nou lekker dan. Ik voelde me al niet goed en het drinken daar is onwijs duur. Ik had gelukkig wel een flesje water bij mij die ik wel mee mocht nemen naar binnen. Gelukkig hadden wij zitplaatsen, dus als ik wel niet goed begon te worden kon ik gewoon gaan zitten.


Dit was ook mijn eerste keer in het Ziggo Dome. Ja, ja. Mijn aller eerste keer. Ik had eerst ook wel verwacht dat ik het niet meteen zou kunnen vinden, maar hij staat gewoon achter de Arena. Makkelijker kan gewoon niet. Zelf vind ik het Ziggo Dome niet echt iets spannends hebben. Het is gewoon een groot gebouw, onwijs groot. Toen ik naar The Script was in het Paradiso keek ik wel echt mijn ogen uit. Wat een prachtig gebouw is dat. Maar dit was ook wel weer een erg leuke ervaring. Vooral omdat ik vaker naar het Ziggo Dome zal gaan dit jaar. Toen ik de kaartjes had gekocht, dacht ik dat wij super goede plekken hadden. Vak 111, rij 16, eerste ring. Ik dacht: lekker dichtbij het podium! En dat is ook wel zo, maar wat ik niet wist was dat rij 16 helemaal boven in zit. Maar dat vond ik geen probleem. Geen irritante mensen achter je. En wij hadden alsnog wel goed zicht op het podium. Helaas niet net zo dichtbij als toen in het Paradiso, maar wel een even geweldige show.

Dit was ons uitzicht!
Er waren twee voorprogramma's. Of zoals Anouk al zei: ''Het voorprogramma heeft een voorprogramma.''. Om 18.30 gingen de deuren open en om 19.35 stond Colton Avery op het podium. Nog nooit van hem gehoord, maar goede muziek. Hij trad maar heel even op. Om 20.00 kwam Tinie Tempah. Het hele Ziggo Dome ging uit zijn dak! Wij ook. Tijdens Colton Avery zat ik op mijn stoel, omdat ik mij een beetje misselijk begon te voelen. Maar hij had wel heerlijke rustige muziek waar ik ook kalm van werd. Na de pauze voelde ik mij weer wat beter en ging ik uit mijn dak tijdens Tinie Tempah. Tinie Tempah stond op het podium tot 20.45. Daarna werd het podium omgebouwd en was het om 21.15 tijd voor The Script!

Mooie lichtjes tijdens een nummer van Colton Avery.


Ik was eerst bang dat deze show hetzelfde zou zijn als toen in het Paradiso. Maar dat was gelukkig niet zo! Ze deden wel dezelfde nummers en ook een beetje op dezelfde manier als toen in het Paradiso, maar ze hadden het groter uitgepakt in het Ziggo Dome! Ze begonnen met Paint The Town Green met een parade door de zaal. Onwijs gaaf! Vanaf toen begon het echte feestje pas. De hele avond heb ik staan dansen, juichen, springen en (heel vals) mee te zingen! We waren alle drie schor na de show en snakte naar wat drinken. Wat deed mijn keel pijn zeg. Maar dat was het allemaal zeker waard. Omdat ik The Script al van dichtbij heb kunnen zien in het Paradiso, had ik niet veel foto's en video's gemaakt. Dit keer wilde ik er nog meer van kunnen geniet dan de vorige keer. Toen stond ik namelijk wel telkens te filmen. Maar deze avond heb ik vooral genoten en de longen uit mijn lijf gezongen. Wat waren ze weer geweldig. Een van de weinige artiesten die ook live goed klinken. Ze weten er ook altijd een geweldige show van te maken.

Van het vorige concert in het Paradiso had ik een soort compilatie video gemaakt. Dit keer heb ik dat weer gedaan!

Ook heb ik weer een T-shirt gekocht van The Script. Elke keer als ik naar een concert ga, vind ik het leuk om een herinnering mee te nemen. En dat zijn dus vaak shirts. Op dit moment zit ik ook in mijn shirt van The Script deze post te schrijven. Ik heb nu 2 shirts van The Script en ik hoop dat er nog een derde bij zal komen, want ik ben zeker van plan om weer naar ze toe te gaan als ze weer naar Nederland komen.

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen