♥ VERJAARDAGSCADEAU INSPIRATIE VOOR EEN MEISJE ♥

Zaterdag 28 maart was mijn beste vriendin Charlotte jarig! Zoals jullie misschien weten, hebben wij ook een gezamenlijke blog genaamd Lifespiration. Ik ken haar inmiddels erg goed, dus wist precies wat ik voor haar allemaal moest halen. Daarom leek het mij ook leuk om hierover een post te schrijven ter inspiratie. P.S. dit artikel staat ook pas online na Charlotte's verjaardag, anders zou ze al weten wat ze zou krijgen. Ik ga ook de prijzen er niet bij zetten, voor het geval Charlotte dit leest :').


Ik ben naar maar liefst 3 winkels geweest om wat leuke dingetjes te shoppen voor Charlotte. Namelijk de Primark, Hema en de Kruidvat. Ik had in gedachten dat ik heel wat leuke dingetjes zou kunnen halen bij de Primark, maar kwam zowat niks leuks tegen. Dat heb ik nou dus constant. Als ik gewoon aan het rondsnuffelen ben, kom ik van alles tegen. Als ik echt gericht aan het zoeken ben, vind ik niks. Maar ik kwam wel een aantal leuke dingen tegen waarvan ik dacht dat Charlotte ze wel leuk zou vinden. Als eerste het make-up tasje. Hij heeft een beetje een donkere, blauwe, kleur. En ik weet gewoon dat Charlotte dol is op dat soort kleuren. Als ze iets tegen komt in de kleur, moet ze het hebben. En het bloemenpatroontje maakte het gewoon af. Die moest ik natuurlijk kopen! Op de Home afdeling kwam ik deze ontzettend vrolijke, heerlijke, kaarsjes tegen! Als ik en Charlotte door de Action lopen, moeten wij ons altijd inhouden bij de kaarsen. We zijn allebei dol op kaarsen en laat deze kaarjes nou ook eens in meloen geuren zijn. I'm in love! Het liefst hield ik ze voor mijzelf, maar kocht ze natuurlijk voor Charlotte. En wat ik als laatste heb gekocht bij de Primark, zijn van die geurstokken. In de geur Vanille, lekker!


De tweede winkel waar ik heen ben gegaan, was de Hema. Dat was ook puur omdat ik laatst zag dat ze hele leuke dingen hebben om je cadeau's in te doen. Leuke cadeauzakjes en tasjes. Helaas hadden ze niet leuke, grote, tassen. Dus ben ik gegaan voor een simpele van karton waarvan de voorkant doorzichtig is. Maar dit valt natuurlijk op te vrolijken! Namelijk juist met die leuke, vrolijke en gekleurde zakjes. Hierin deed ik dan alle cadeautjes en heb zo het tasje gevuld. Uiteindelijk ziet het er leuk uit, maar dat zal ik jullie zo meteen laten zien.


En wat ik ook nog heb gehaald bij de Hema, is dit super leuke blog notitie boekje. Charlotte en ik zijn beide notitieboekjes verslaafd. Ik zag een hele boel leuke notitieboekjes, maar ik weet van Charlotte dat zij er ook te veel van heeft. Ik kwam dit blog notitie boekje tegen en dat leek mij dan wel weer leuk om te geven. Ook vooral omdat wij samen een blog hebben!


En dan nu de laatste winkel waar ik heb geshopt voor Charlotte. De Kruidvat! En daar ging ik natuurlijk voor 1 ding heen: make-up. Ik baalde wel dat ze bij de Kruidvat in Zaandam niet zulke grote schappen hebben van Catrice en Essence als in Alkmaar. Maar ben er uiteindelijk toch geslaagd. De twee nagellakjes van Essence heb ik zelf ook en was daar super tevreden over, dus die wilde ik ook graag aan Charlotte geven. Toen heb ik ook nog een matte lipgloss gehaald van Essence. Ik twijfelde wel enorm over de kleur, maar ben toch voor deze matte licht roze kleur gegaan. Moet vast wel goed zijn, toch? En als laatste had ik het Nude Prism palette gehaald van Catrice. De kleuren erin vind ik gewoon ontzettend mooi! Ik ben wel benieuwd naar de pigmentatie. Misschien dat hiervan een review zal verschijnen op lifespiration? *hint hint*.


Zo, dat was alles wat ik voor Charlotte heb gehaald. Eigenlijk heb ik dit samen met Anouk gedaan, omdat wij ook samen naar de verjaardag zijn gegaan. Alleen heb ik alles gekocht, omdat ik wel zo ongeveer wist wat Charlotte wel en niet leuk zou vinden. Nadat ik alle cadeautjes in de zakjes heb gedaan en in de kartonnen tas heb gestopt, wilde ik het tasje nog wat meer opvrolijken. Ik had nog wat van die gekleurde labeltjes liggen, dus ik heb eentje aan de hendel gehangen en ''Happy Birthday'' erop geschreven. Ook heb ik om de hendeltjes wat strikjes gemaakt van lint. Op de voorkant van het tasje heb ik nog geschreven voor wie het cadeautje is en van wie het is. En ja, er staat echt Sjunnie op. Ik en Charlotte noemen elkaar Sjunnie namelijk. En dit is dan uiteindelijk het eindresultaat!


Dus als jij binnenkort ook een verjaardag hebt van een vriendin, kan je hier hopelijk wat inspiratie uit halen. Ik vond het in ieder geval erg leuk om voor Charlotte de stad in te gaan!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy

Geen opmerkingen