BEEBEE DEEP BLACK XXL VOLUME MASCARA ♥ REVIEW ♥

Heey allemaal! Daar ben ik dan eindelijk weer met een artikel over een beauty product. Van de week kreeg ik alweer mijn derde product binnen van makeupactie.nl, dit keer namelijk een mascara! Inmiddels heb ik al pittig veel mascara's, maar ik kan telkens gewoon niet de perfect mascara voor mij vinden. Daarom was ik ook enorm benieuwd naar deze mascara en wilde ik hem graag voor jullie reviewen!


Als eerste de mascara zelf! Zoals gewoonlijk kwam deze mascara ook weer met een kaartje waarop allerlei informatie en tips staan. De Deep Black mascara van Beebee heeft een waarde van €17,95. Deze mascara beloofd een intens zwarte kleur en extreem lange wimpers. Waar ik altijd bang voor ben bij dit soort mascara's, is dat hij zal klonten. De meeste volume mascara's die ik heb, klonten heel erg namelijk.En dan nu over naar het borsteltje. Op het kaartje staat dat het een XXL borstel is met oneindig veel haartjes. Dit vind ik dan wel weer een beetje overdreven als je naar het borsteltje kijkt. Het is gewoon een simpel borsteltje, verder niks bijzonders aan. Maar de vraag is dan natuurlijk of hij ook goed zijn werk doet.Laten we dan nu maar eens beginnen met het aanbrengen van de mascara!


Op deze foto heb ik alvast mijn wimpers een beetje gekruld. Zoals je ziet heb ik van mijzelf niet zulk lange wimpers. Hopelijk heb ik dan eindelijk de perfecte mascara gevonden!


Hier heb ik het eerste laagje aangebracht. Ja, mooi! Ze maken mijn wimpers alleen niet echt intens zwart, zoals op het kaartje staat. Wel worden ze langer en geven ze mijn wimpers wat meer volume. En wat ik al helemaal fijn vind is dat deze mascara absoluut niet klont! Het enige minpuntje vind ik dat hij niet meteen veel aanbrengt. Hij brengt echt een heel dun laagje aan, waardoor je wimpers ook niet intens zwart worden. Maar dit zorgt wel weer voor een wat natuurlijker uitstraling.


En dit is dan het eindresultaat na twee laagjes en ook een beetje mascara aangebracht op de onderwimpers. Van mij mocht de mascara wel iets zwarter, maar verder niks te klagen. Weer een top product van Beebee professional! Op het kaartje stonden een paar tips, zoals zigzaggend de mascara aanbrengen. Dat heb ik ook gedaan (wat ik eigenlijk normaal altijd doe). Ik heb zelf ook nog wel een tip voor als je wilt dat je wimpers wat langer zijn en wat meer volume hebben. Als je klaar bent met het aanbrengen, kun je nog een beetje mascara aanbrengen op alleen de puntjes van de wimpers! Mijn oma had mij ooit deze tip gegeven. Zij werkte vroeger namelijk in een make-up fabriek. Deze tip gebruik ik nog steeds elke dag en vind hem ook echt werken!


De mascara is mijn derde product van Beebee professional en ben tot nu toe zeker tevreden over de kwaliteit van Beebee! Deze producten worden ook zeker vaak gebruikt door mij. De lipstick gebruik ik dan niet zo veel, omdat ik de kleur niet echt wat vind voor mij, maar de retractable brush en de mascara gebruik ik wel dagelijks!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

1 opmerking

  1. Ik kende dit merk helemaal niet. Ik vind de mascara er erg mooi uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen