♥ ESSENCE: THE PASTELS VS THE NUDES ♥

Zoals jullie weten heeft Essence laatst nieuwe nagellak uitgebracht waaronder The Nudes en The Pastels. Ik ben dol op beide collecties. The Nudes vind ik super voor in de lente en The Pastels voor in de lente en vooral de zomer. Maar welke vind ik nou beter? Van beide heb ik drie nagellakjes, dus leek het mij leuk om ze te gaan vergelijken voor jullie!

Van The Nudes nagellakjes heb ik een review geschreven hier op lifeaschelsey en van The Pastels heb ik een review geschreven op lifespiration!


Laten we dan maar beginnen met de lakjes van The Pastels! Ik had eerst twee stuks, maar een paar weken geleden had ik er nog eentje bij gehaald. Even de lakjes van links naar rechts: 03 I'm so fluffy, 04 sweet at first sight en 07 bubble bath. De uitgebreide review kan je lezen op lifespiration (alleen geen review over 04 sweet at first sight).

03 I'm so fluffy
04 sweet at first sight
07 bubble bath
Het zijn echt onwijs mooie en ook vooral zomerse kleurtjes. Ze zijn mat, maar sprankelen wel alsnog een beetje. Wat mij wel tegenvalt van deze lakjes, is dat ze niet lang blijven zitten. Laatst had ik 04 sweet at first sight gekocht. Ik was zo benieuwd naar dat lakje, dat ik hem meteen op deed toen ik thuis was. Maar de volgende dag begon hij al af te brokkelen. Erg jammer! En met 07 bubble bath moet je zo'n 3 laagjes aanbrengen, anders dekt hij niet erg goed. Doordat het zo'n onwijs lichte kleur is, krijg je pas een mooi resultaat na 3 laagjes.


En dan gaan we nu door naar de drie lakjes uit The Nudes collectie. Van links naar rechts: 07 hope for love, 08 crunchy cake en 06 baby doll. Voor een uitgebreide review over deze drie lakjes kan je het artikel lezen op mijn blog!

07 hope for love
08 crunchy cake
06 baby doll
07 hope for love is absoluut mijn favoriete lakje op dit moment! Super mooie kleur, onwijs fijn en goed draagbaar. 08 crunchy cake draag ik ook regelmatig. Alleen 06 baby doll niet zo erg. Het is ook een lichte kleur (net als 07 bubble bath) en je moet minstens drie laagjes aanbrengen. Hij is ook erg glitterig. De kleur zelf vind ik mooi, maar hij staat mij helaas niet zo. Maar ik heb verder niks aan te merken over The Nudes lakjes. Ze blijven ook goed lang zitten in tegenstelling tot The Pastels lakjes. Ik kan wel echt 5 dagen met een lakje zonder dat hij begint af te brokkelen. Erg fijn dus, zeker om aan te raden!


En dan nu mijn conclusie: The Pastels of The Nudes? Welke vind ik leuker, mooier, beter etc.? Ik vind het een erg lastige keuze, want ik vind beide collecties super leuk. Maar als ik uit zou moeten gaan van de kwaliteit, dan kies ik voor The Nudes. Maar de kleurtjes van The Pastels vind ik juist weer leuker, vrolijker en zomers. The struggles! Daarom vind ik The Pastels meer wat voor de zomer en The Nudes wat meer voor de lente, maar is natuurlijk ook leuk om te dragen in de zomer. Voor welke kies jij? The Pastels of The Nudes? Ik ben erg benieuwd voor welke jullie kiezen!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_Geen opmerkingen