FA MAGIC OIL PINK JASMINE ♥ REVIEW ♥

Van de week kreeg ik opeens een pakketje binnen. Ik dacht: had ik iets besteld dan? Maar nee, het was een douchegel. Namelijk de nieuwe douchegel van Fa, Magic Oil Pink Jasmine. Ik was geselecteerd om de nieuwe douchegel uit te proberen en deel te nemen aan het testpanel. Dit kwam goed uit, omdat ik toch weer een nieuwe douchegel nodig had. En omdat ik zo tevreden was over deze douchegel, wilde ik er graag wat over schrijven! Lees je mee?De Magic Oil Pink Jasmine douchegel van Fa zorgt voor een zachte huid. Ook beschermt de niet-vette formule met micro-oliën ervoor dat de huid intensief gevoed wordt en haar beschermt tegen uitdroging. Dit is dermatologisch bewezen. Maar is dat ook daadwerkelijk zo? Ik ben hem meteen gaan uittesten en de douchegel heeft mij zeker niet teleurgesteld! Wat een fijne douchegel is dit en hij maakt mijn huid zeker weten zacht. En laat ik maar niet beginnen over de geur, want wat ruikt die heerlijk zeg. De geur blijft ook zitten op je huid, wat ik erg belangrijk vind bij een douchegel. Bij de meeste douchegels gaat de geur weg na een uur of twee, maar deze blijft zeker langer hangen.


Zoals je ziet is de flacon erg roze, wat ook goed past bij de geur Pink Jasmine. Ik dacht eerst dat de douchegel zelf ook roze zou zijn, maar zoals je op de foto hieronder kunt zien is dat niet het geval. Hij is wel een klein beetje roze, maar vooral transparant. Maar de douchegel maakt mijn huid heerlijk zacht!


Ik ben in ieder geval erg enthousiast over de nieuwe douchegel van Fa en ben blij dat ik ben geselecteerd om hem uit te proberen. Maar naast de Magic Oil Pink Jasmine, hebben ze ook de Magic Oil Blue Lotus. Ik ben ook erg benieuwd naar die douchegel van Fa. Beide shower gels liggen al in de winkel voor €3,29. Op zich een pittig prijsje voor een douchegel (vind ik tenminste), maar hij is de prijs zeker wel waard. Ik ben in ieder geval fan van de Magic Oil shower gels en wil ook graag de Blue Lotus gaan uitproberen!


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen