♥ MIJN TELEFOONHOESJES ♥

Telefoonhoesjes. We zijn er allemaal dol op en sommigen zelfs stiekem verslaafd. Ik spendeer mijn tijd graag op de webshop van MiniInTheBox. Daarop kan ik uren lang kijken naar telefoonhoesjes, maar zelden bestel ik daadwerkelijk wat. Ze hebben zoveel leuke hoesjes voor een super leuk prijsje. In de winkel betaal je al snel €10 voor 1 hoesje, maar op MiniInTheBox heb je al voor €7 wel 5 hoesjes. Het leek mij ook leuk om daarom jullie mijn telefoonhoesjes te laten zien. Ik heb ook nog wat simpele hoesjes (transparente hoesjes etc.), maar die laat ik niet zien. Alle hoesjes die jullie zullen zien zijn van MiniInTheBox en het zijn ook allemaal hardcase hoesjes!Laten we dan maar beginnen! Ik heb trouwens een iPhone5 waarvoor je erg veel hoesjes kunt vinden op MiniInTheBox. Maar ze verkopen voor zo'n beetje elke telefoon wel hoesjes.
Dit hoesje is mijn favoriete hoesje. Ik draag hem echt heel vaak om mijn iPhone. Toen ik Vera ontmoette, zei ze ook dat ze het een super leuk hoesje vindt! Ik ben het helemaal met haar eens (natuurlijk). Het leuke is dat het net lijkt alsof het hoesje echt nat is. Een keer ging ik naar een verjaardag waar ik helemaal doorweekt aan kwam. Een vriend wilde mij helpen. Hij dacht dat mijn telefoon nat was, dus begon hij als de malle met de achterkant van mijn telefoon over zijn broek wrijven om hem droog te maken. Toen zag hij dus dat het er niet af ging. Ik kon geen eens zeggen dat hij niet nat was, maar dat het mijn hoesje is. Ik lag natuurlijk helemaal in een deuk. Maar goed, verder over het hoesje. Het hoesje heeft ook een ombré effect wat hem nog leuker maakt. Dit hoesje kostte €1,99. Voor zo'n prijsje laat je hem toch niet liggen?Oké, als een echte fan van de boeken van John Green, moest ik natuurlijk ook een hoesje hebben van The Fault In Our Stars. Daar hadden ze in ieder geval genoeg van op MiniInTheBox! Ik zag ook een leuke van Paper Towns, maar was toch gegaan voor dit hoesje van The Fault In Our Stars waar allemaal quotes op staan uit het boek / de film. Ook deze kostte ongeveer €1,99.En dan nu dit erg leuke space hoesje. Ik was heel erg in de fase van space achtergronden en infinity. Toen ik dit hoesje zag, moest ik hem natuurlijk meteen bestellen. Toen hij eenmaal binnen was gekomen, baalde ik wel een beetje van de kwaliteit van het hoesje. Als je goed kijkt, zie je dat de bedrukking niet helemaal mooi is. Maar verder was ik er wel blij mee. Ook heb een super leuke lockscreen achtergrond die matcht met dit hoesje. Dit hoesje kostte (volgens mij) ook zo'n €1,99.
Dit hoesje is een van mijn laatste aankopen. Samen met het regendruppel ombré hoesje, heb ik dit hoesje ook het meest gebruikt. En dat kan ook misschien wel zien, omdat hij op bepaalde plekken een beetje begint te slijten. Ik had een tijdje dat ik mij niet helemaal ''happy'' voelde, dus had ik dit hoesje besteld om mijzelf dagelijks eraan te laten herinneren om happy te zijn. Elke keer als ik mij weer een beetje down voelde, hoefde ik alleen maar naar mijn hoesje te kijken om mijzelf weer een oppepper te geven. Op dit moment zit dit hoesje ook om mijn telefoon! Net zoals de vorige hoesjes, kostte deze ook weer ongeveer €1,99.En dan zijn we nu aangekomen bij het laatste hoesje uit mijn collectie! Ik ben dol op de serie Teen Wolf, dus toen ik dit hoesje zag was ik meteen verkocht. De jongens uit mijn school vinden die serie vreselijk, dus ik had dit hoesje stiekem ook besteld om hun te treiteren. Ik deed hem ook vaak om mijn telefoon als ik naar school ging. Nu gebruik ik hem niet zo vaak meer zoals eerst, maar ik blijf hem geweldig vinden! En ook was deze weer zo rond de €1,99.
Dit waren ze dan! Zoals ik al zei, heb ik wel meerdere hoesjes. Maar dat zijn van die simpele, transparante, hardcase hoesjes. Ik vind het niet echt de moeite waard om die te laten zien, vooral omdat ik die ook nooit meer gebruik. Daarom liet ik alleen de hoesjes zien die ik het meest gebruik. Alle hoesjes zijn van MiniInTheBox, dus als jij ook opzoek bent naar leuke hoesjes voor je telefoon, kan ik je deze webshop zeker aanbieden. Erg goedkoop en geen dure verzending. Maar de verzendtijd is wel ongeveer 2/3 weken, maar de hoesjes zijn het wachten zeker waard. Aangezien ik nog wel een tijdje door moet met mijn iPhone5, ben ik ook zeker van plan om er binnenkort weer een aantal te gaan bestellen. Maar die zien jullie dan vast wel vanzelf verschijnen in een artikel ;).


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen