MIJN TOP 10 MUZIEK ♥ APRIL ♥

Oeps! Een tijdje niet meer gepost, maar ik ben er weer met een nieuwe top 10 muziek! Het is alweer april en de dagen worden steeds zonniger en warmer. We gaan langzamerhand richting de zomer, dus er staan ook een paar zomerse nummers in deze top 10. Omdat ik binnenkort twee keer op vakantie ga, probeer ik al flink in de vakantiestemming te komen met muziek waarvan je echt een zomer gevoel krijgt. Lees snel verder voor de top 10!1. Tinie Tempah feat. 2 Chainz - Trampoline
In maart was ik naar het concert van The Script in het Ziggo Dome. Daar was Tinie Tempah het voorprogramma. Toen hoorde ik dit nummer voor het eerst en we gingen helemaal los. Telkens als ik naar dit nummer luister, denk ik weer terug aan het concert maar ik krijg er ook een zomers feest gevoel van!


2. Colton Avery - Cinderella
Een heerlijk nummer om bij weg te dromen. Als ik in de achtertuin in het zonnetje zit, kan ik zo in slaap vallen met dit nummer. En ook omdat Colton Avery nog niet zo bekend is, wilde ik hem graag in de top 10 zetten. Hij verdient veel meer luisteraars!


3. Major Lazor, MO & DJ Snake - Lean On
Gewoon een heerlijk nummer om naar te luisteren. En ook om alvast in de Lowlands stemming te komen, omdat Major Lazor dit jaar naar Lowlands komt!


4. Nick Jonas - Teacher
Van de week had ik de film ''Careful What You Wish For'' gekeken waar Nick Jonas is speelt. Ik weet nog heel goed, toen ik nog een ultieme fangirl was van de Jonas Brothers op Twitter. Iedereen was aan het fangirlen over het feit dat Nick Jonas zou gaan spelen in CWYWF. Maar we moesten echter heel lang wachten om de film te zien. Ik was het alweer een tijdje vergeten, maar toen zag ik hem van de week op Popcorn Time staan en ben hem toen meteen gaan kijken. ''Teacher'' is een van mijn favorieten nummers van Nick Jonas's nieuwe album.


5. The Script - Hail, Rain or Sunshine
Oeps, wederom weer een nummer van The Script in de maandelijkse top 10. I confess, ik ben best wel obsessed. En omdat het weer zo wisselvallig is, vond ik de titel wel passend. Maar het nummer zelf gaat uiteraard niet over het wisselvallige weer ;).


6. Maroon 5 - Lucky Strike
Sinds kort ben ik vol op naar muziek aan het luisteren van Maroon 5. Laatst hadden ik en een vriendin, Anouk, al plannen gemaakt voor 3 juni. Dan is namelijk het concert van Maroon 5 in het Ziggo Dome waar wij heen gaan. Wij hebben staanplaatsen en zijn dus van plan om front row te gaan. Dat betekent om 9 uur 's ochtends te trein pakken naar Amsterdam Bijlmer ArenA! En om alvast in de stemming te komen, ben ik veel aan het luisteren naar Maroon 5. Hun nummer Lucky Strike geeft mij enorm veel energie en is een perfect nummer voor tijdens het sporten.


7. Jonas Brothers - Pom Poms
En toen kwam de innerlijke Jonas Brothers fangirl in mij weer naar boven. Van de week liep ik weer tegen dit nummer aan op YouTube. Wat brengt dit nummer veel herinneringen op! I love it.


8. Jack Ü, Skrillex, Diplo & Justin Bieber - Where Are Ü Now
Normaal gesproken luister ik niet echt naar Justin Bieber (no offense, vind een paar nummers van hem wel echt leuk!), maar ik vind dit zo'n heerlijk nummer om naar te luisteren. Vooral heerlijk tijdens een autoritje.


9. Fall Out Boy - Immortals
Samen met Esmee had ik de Disney film Big Hero 6 gekeken. Immortals van Fall Out Boy is de soundtrack van de film. Dus toen ik hem hoorde in de film herkende ik hem meteen. Ik had dit nummer eerlijk gezegd nooit verwacht in een Disney film, but I love it. Ik vind de muziek video (helaas) een beetje saai. Maar het nummer is fantastisch!


10. OneRepublic - What You Wanted
Ik ben al een paar jaar dol op OneRepublic en toen ik dit nummer hoorde in de trailer van The Fault In Our Stars was ik al helemaal verliefd. Een tijdje had ik hem niet meer geluisterd, maar sinds kort luister ik hem weer wat vaker en realiseer ik mij wat er allemaal in 1 jaar tijd is gebeurd. Heel gek, maar door dit nummer ben ik mij dat allemaal gaan realiseren omdat ik een jaar geleden dit nummer vol op luisterde.En dat was de top 10 van april alweer! Ik weet niet zeker of er volgende maand een top 10 zal komen, omdat mei een vakantie maand voor mij zal zijn. Maar als die wel komt, zien jullie hem vanzelf verschijnen :)

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

1 opmerking