♥ ZOMERSE FESTIVAL OUTFIT VAN DE PRIMARK ♥

Heey allemaal! Laatst was ik bij de Primark en toen ik thuis kwam realiseerde ik mij dat ik zo'n beetje alleen dingen had gehaald voor in de zomer of voor op een festival. Omdat ik dit jaar naar Lowlands ga en al heel wat outfit inspiratie foto's heb opgezocht, leek het mij leuk om nu zelf een outfit inspiratie post te schrijven voor een zomerse/festival outfit. Alles komt bij de Primark vandaan en is dus super budget proof!


Wat echt een must have is in je kledingkast deze lente/zomer, is een maxi rok! Vorig jaar zag je veel maxi jurken voorbij komen. Ik wilde toen al graag een maxi rok, maar kon telkens niet de perfecte vinden voor mij. Ik ben nogal erg kieskeurig in dat soort dingen. Bij de Primark kwam ik deze simpele maxi rok tegen. Het is een zwarte rok die helemaal tot aan mijn voeten komt en er hoort een bruin riempje bij als extra detail. Verder is hij simpel en flowy, waar ik wel van hou. Deze rok kostte €10,00 en is heel gemakkelijk te combineren met van alles.

Ik heb de rok gecombineerd met een simpel, wit, shirtje met spaghetti bandjes. Het shirtje is ook een beetje doorschijnend, dus draag ik er een basic wit hempje eronder. Zoals ik al zei, kan je de zwarte maxi rok met van alles combineren. Maar ik ben iemand die het graag wel een beetje simpel wilt houden, daarom kocht ik dit witte shirtje. Deze komt uiteraard ook van de Primark en was maar €5,00. Als ik dit shirtje draag met de rok, dan prop ik het shirtje in mijn rok. Het shirtje is namelijk net iets te lang voor mij, waardoor ik het niet mooi vind staan als ik hem gewoon over de rok heen draag. Vooral omdat ik best wel slank ben. Ik verzuip er dan gewoon bijna in en dan lijkt het alsof ik helemaal geen figuur heb!

Omdat de rok een bruin riempje heeft, vond ik het leuk om deze bruine sandaaltjes erbij te kopen. Deze matcht perfect met het riempje! Staat super leuk, ondanks dat je de sandaaltjes bijna niet kan zien onder de maxi rok, haha! Maar toch een erg leuk detail. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om simpele, zwarte, teenslippers eronder te dragen. Die heb ik er voor de zekerheid ook bij gekocht, maar mijn voorkeur gaat toch echt uit naar de bruine sandaaltjes. De bruine sandaaltjes kostte maar €3,00 en de zwarte teenslippers €1,50.

Outfit met de bruine sandaaltjes.
Outfit met de simpele teenslippers.

En dan heb ik nog als extraatje, wat niet van de Primark is. Namelijk een kimono. Deze zag ik een paar maanden geleden al in Amsterdam hangen bij The Sting. Ik wilde hem toen al erg graag kopen, maar deed het uiteindelijk toch niet. Toen ik voor het laatst in Zaandam was, zag ik hem weer bij The Sting en dit keer in de uitverkoop! Hij was van €25,00 naar €15,00 gegaan. Voor zo'n prijsje wilde ik hem niet nog een keer laten hangen en kocht hem zonder te twijfelen. Als het wat frisser wordt, kan ik hem aantrekken met de outfit. De kimono is een beetje wit/crème kleurig en is van kant. Het is wel van een wat dikkere stof gemaakt, maar dat is erg fijn voor de wat frissere zomeravonden.


Nu over naar de accessoires. Namelijk deze super vrolijke bloemenkroon en crunchies. De bloemenkroon is wel echt een statement bij deze outfit, omdat de rest van de outfit simpel is. Zelf zou ik de bloemenkroon niet snel dragen, maar voor op een festival is het wel erg leuk! En als je je haar in een staart of een knot wilt doen, dan heb je deze leuke crunchies. Tegenwoordig zijn crunchies ook iets wat ieder meisje wel moet hebben. Met de crunchies maak je je staart of knot nog net wat leuker. De bloemenkroon was €3,50 en 2 crunchies kostten samen €2,00. Ook allebei weer van de Primark.
Dit jaar ga ik naar Lowlands en deze outfit zal zeker daar gedragen worden! Ga jij zelf nog naar een festival? En wat is jouw must have voor de zomer of voor een festival? Ik ben erg benieuwd :).

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

1 opmerking