BEEBEE ULTIMATE BLACK EYELINER PEN ♥ REVIEW ♥

Vandaag heb ik een review voor jullie van een eyeliner die ik van de week binnen kreeg van makeupactie.nl! Tot nu toe ben ik heel tevreden over de producten van Beebee professional en omdat ik dol ben op eyeliner hoopte ik al dat ze ook een eyeliner zouden opsturen. Ik heb hem met veel liefde uitgeprobeerd voor jullie.

Ik vind het altijd lastig om een goede eyeliner te vinden, het liefst ook van een budget merk. Met de eyeliners van Essence heb ik vaak dat hij al snel uitdroogt en niet lang blijft zitten. En met de eyeliners van Catrice heb ik dat hij aan de ene kant wel goed meewerkt, maar aan de andere kant heel stroef gaat. En omdat ik ook een nieuwe eyeliner nodig had kwam deze van Beebee goed van pas. Ik was ook vooral benieuwd naar de kwaliteit en of ik dan nu eindelijk de perfecte eyeliner heb gevonden!De Beebee Ultimate Black eyeliner pen heeft een waarde van €13,50 en is echt een musthave. De eyeliner vlekt niet, blijft tot wel 24 zitten en wat ik al helemaal super fijn vind is dat de eyeliner waterproof is! En dat hij tot wel 24 uur blijft zitten is ook zeker waar. Met de meeste eyeliner pennen heb ik dat hij al snel vervaagd waardoor je hem wel 2 keer op een dag moet bijwerken. Ik heb de eyeliner pen van Beebee nu twee dagen uitgeprobeerd en elke avond als ik mijn make-up eraf ging halen, zat de eyeliner er nog helemaal perfect op. Ik ben helemaal happy!


De eyeliner pen heeft een soepele stiftpunt waarmee je een hele precieze lijn kunt zetten. Je kunt de lijn zo dik of zo dun maken als jij zelf wilt. Van Catrice heb ik een eyeliner met een ultra dunne stiftpunt, wat ik ook wel fijn vond werken voor een tijdje, maar sinds ik deze eyeliner heb kan ik niet meer zonder deze! Echt een enorm fijne stiftpunt en hij geeft ook in één keer een goede pigmentatie. Niet te zwart, maar gewoon perfect.


Zoals je op de foto kunt zien heeft de eyeliner pen veel pigmentatie. Super fijn natuurlijk! Ik heb hem alleen voor jullie geswatcht, ik heb geen foto gemaakt met mijn eyeliner lijntje omdat ik zelf niet super goed ben in het aanbrengen van een mooi lijntje. Al helemaal niet met een wing, dus dat bespaar ik jullie haha! Maar oefening baart kunst. 


In ieder geval ben ik enorm fan van deze eyeliner pen en heb ik hem ook toegevoegd aan mijn dagelijkse make-up stash! Oh en ook de verpakking waarin hij werd verzonden vond ik echt super vrolijk en kleurrijk :).

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen