♥ WELKE GEZICHTSPRODUCTEN GEBRUIK IK IN DE OCHTEND? ♥

Welke gezichtsproducten gebruik ik in de ochtend? Denk hierbij aan de reiniging van mijn gezicht en make-up. Dit is een soort van morning routine artikel, maar hierbij focus ik alleen op de verzorging van mijn gezicht en de make-up die ik dagelijks gebruik!


Als ik aan mensen vertel dat ik een blog heb, verwachten ze van mij dat ik 's ochtends uren voor de spiegel gekluisterd zit en bezig ben met make-up. Dit is echter totaal niet waar (over mij tenminste). Ik heb wel een periode gehad dat ik meer make-up gebruikte. Primer, BB-cream, concealer, poeders etc. Maar na een tijdje begon ik mijzelf meer te focussen op de reiniging van mijn gezicht. Laten we eerlijk zijn: we zijn allemaal een beetje te lui om ons gezicht helemaal grondig te reinigen. Eerst deed ik dat ook alleen met make-up reinigingsdoekjes. Maar toen ik mijn gezicht goed begon schoon te maken, realiseerde ik mij ook dat ik helemaal niet mijn huid hoef te verstoppen. Zo lang je je huid goed verzorgt, zijn producten als BB-cream en foundation overbodig!


's Ochtends ga ik meestal eerst nog met een reinigingsdoekje over mijn gezicht om enige restjes mascara onder mijn ogen weg te halen. Daarna ga ik aan de slag met deze cleansing milk en cleansing tonic van de Hema. Deze zijn beide voor de normale huid en heb ik voor €1,95 gekocht. Mooi prijsje voor zulke goede producten! Ik gebruik de reinigingsmelk en tonic elke ochtend en ook in de avond voor het slapen gaan.


Nadat ik mijn gezicht heb gereinigd, doe ik een goede verzorgende dag crème op. Ook deze is weer van de Hema uit de ''It's my beautiful skin day'' collectie. De crème is ook weer voor de normale huid en deze kostte €2,95. De dag crème werkt prima en voelt verfrissend aan.


Daarna ga ik maar aan de make-up beginnen. Wat je allemaal op de foto hierboven ziet, is wat ik grotendeels dagelijks gebruik. Natuurlijk ben ik into make-up en vind ik het leuk om mij op te maken voor een feestje of speciale gelegenheid, maar dat hoeft van mij ook zeker niet dagelijks. Zoals je ook wel kunt zien, is mijn make-up tasje veel te groot voor wat ik allemaal dagelijks gebruik, maar een tasje blijft toch wel altijd handig.


Ik focus mij alleen op mijn ogen. Verder gebruik ik geen foundation of BB-cream meer. Meestal alleen met feestjes en speciale gelegenheden ga ik goed voor de spiegel zitten om een beetje BB-cream aan te brengen of om een ooglook te creëren. Maar dit is toch echt wat ik dagelijks gebruik. Ik gebruik een wenkbrauw potlood van Catrice (€2,59), de Lash Princess mascara van Essence (€3,39) en heel af en toe als ik tijd over heb ik de ochtend of er gewoon zin in heb, gebruik ik een eyeliner pen van Beebee die ik heb ontvangen van Makeupactie. Voor het krullen van mijn wimpers gebruik ik een wimperkruller van de Primark die (volgens mij) €1,50 was en voor het weghalen van overige wenkbrauwhaartjes gebruik ik een pincet die ik ooit bij de DA heb gekocht.


En tot slot natuurlijk nog de lippen, die mogen niet vergeten worden. Meestal pak ik gewoon een van mijn Baby Lips, aangezien ik daar nu een heel voorraadje van heb sinds Turkije. Maar als ik zin heb ik wat meer kleur, ga ik meestal voor mijn Nude lipstick van Essence waar ik helemaal weg van ben.


En zoals je hierboven kunt zien gebruik ik de Nude lipstick van Essence met veel liefde. Ik ben zelfs van plan om Faux te kopen van MAC. Normaal gesproken ben ik niet echt van de lipsticks, maar deze vind ik zo onwijs fijn. Ik ben dol op kleuren die ook niet zo erg opvallen. Gewoon lekker natural!

Dit waren dan de producten die ik 's ochtends gebruik voor mijn gezicht. Ik ben mezelf nog steeds aan het oriënteren op het gebied van make-up reinigingsproducten, het liefst ook een beetje budget. Dus als jij een tip voor mij hebt, laat die dan vooral achter in de comments!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen