BEEBEE DAILY ALL-IN-ONE BB CREAM ♥ REVIEW ♥

Daar ben ik dan weer met een product die ik heb ontvangen van makeupactie! Ik hoopte al een tijdje dat ze een BB cream zouden opsturen, vooral omdat ik erg tevreden ben over de producten van Beebee. Eigenlijk gebruik ik al een heel tijdje geen BB cream of foundation meer, maar wilde dit product toch uitproberen.Toen ik de BB cream voor het eerst ging uitproberen, merkte ik dat hij wel erg licht leek. Toen ik mij ging aanmelden bij makeupactie moest ik ook mijn tint aangeven. Je kon alleen kiezen tussen ''light'' en ''dark'', dus ik had light gekozen. Maar aangezien het zomer is en ik best snel een kleurtje krijg, was ik bang dat ik de BB cream een tijdje niet zou kunnen gebruiken.


Zoals je op de foto hierboven kunt zien, is hij erg licht. Vergeleken mijn hand al helemaal. Maar dat weerhield mij er niet van op de BB cream te gaan uitproberen!


Voordat ik de BB cream op ging doen, deed ik eerst wat op van de Baby Skin van Maybelline. Deze is (helaas) niet verkrijgbaar in Nederland. Ik had deze toen ook in Parijs gekocht voor zo'n €13,00. Best een prijsje, maar zeker de prijs waard! Erg fijn goedje voor het aanbrengen van BB cream of foundation.

Wat ik ook meteen merkte was dat de BB cream erg lekker ruikt (ja, dat vind ik belangrijk haha). Nadat ik hem voor het eerst had opgedaan, had ik afgesproken met mijn vriend. Het eerste wat hij zei was: je gezicht ruikt lekker! Iets wat ik ook fijn vind aan deze BB cream (en ook erg belangrijk) is dat hij niet dik aanvoelt op mijn huid. Het is een fijne, lichte, BB cream die je amper ''voelt'' zitten. Ik houd niet van dikke plamuur lagen, doe mij maar een luchtige BB cream zoals deze van Beebee. Fijn!


Hier een before en after foto. De belichting is op de tweede foto wel iets lichter, maar uiteindelijk viel de tint van de BB cream best wel mee. Ik vind de BB cream erg fijn en ga hem ook zeker vaker gebruiken. Misschien dan niet in de zomer, omdat ik toch een beetje twijfel over de tint. Ik houd er gewoon niet van als je echt een kleurverschil hebt of dat mensen kunnen zien dat je BB cream op hebt. Ik houd het liever zo natuurlijk mogelijk ;). Maar verder niks te klagen over deze BB cream. Ik vind hem fijn en kan hem zeker aanraden!


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen