BEEBEE LIPBUTTER ♥ REVIEW ♥

Weer een nieuw product binnen gekregen van makeupactie! Dit keer een lipbutter. Ik zag deze al een aantal keren voorbij komen op Instagram, maar had hem zelf nog niet binnen gekregen. Maar toen viel er een klein, lichtblauw, pakketje door de brievenbus. Ik wist natuurlijk meteen wat het was en was er ook erg benieuwd naar. Ik ben namelijk dol op lippenbalsems/lipbutters. Maar het is wel altijd moeilijk voor mij om echt een goede te vinden. De meeste lippenbalsems maken mijn lippen juist droog. Maar nu heb ik wel een goede lippenbalsem ontdekt, namelijk die van Beebee!


Het eerste wat ik deed toen ik deze lipbutter binnen kreeg, was eraan ruiken. Ben ik de enige die de geur belangrijk vind? Meestal ben ik al meteen verkocht door de geur, maar doet hij ook zijn werk?


Dit is nog een redelijk groot potje, maar kan je gemakkelijk overal mee naartoe nemen. De lipbutter bevat vanille en sheabutter (vandaar dus de heerlijke geur). En de lipbutter is verrijkt met vitamine E. Wat mij ook nu pas opvalt, is dat boven ''Beebee'' limited edition staat.


Zoals ik al zei ruikt de lipbutter heerlijk. De geur is voor mij belangrijk. Je wilt toch niet iets op je lippen smeren wat stinkt? Het is ook een erg zacht goedje. Bij het aanbrengen ''smelt'' hij op je lippen, zoals ze op het welkomstkaartje al zeiden.


Voordat je de lipbutter gaat aanbrengen, kan je je lippen het beste scrubben. Dit kan je bijvoorbeeld doen met een lipscrub van Lush, zoals ik heb gedaan. Deze was €9,98 bij Lush. Het is best een prijsje voor een klein potje, maar ik doe hier inmiddels al een jaar mee en gebruik hem ook zeer regelmatig! Vind je €9,98 te prijzig voor een lipscrub of heb je geen een in huis? Dan kan je ook gemakkelijk een tandenborstel gebruiken om je lippen te scrubben. Maak de tandenborstel nat, ga ermee over je lippen en je lippen zijn gescrubd! Nadat je je lippen hebt gescrubd kan je de lipbutter aanbrengen. Het scrubben van je lippen zorgt ervoor dat er geen ''losse velletjes'' tevoorschijn zullen komen op je lippen en laat de lipbutter beter zijn werk doen.


Op de bovenste foto had ik mijn lippen nog niet gescrubd en ook nog niet de lipbutter aangebracht, op de onderste foto wel. Je ziet nu niet echt een verschil, omdat ik geen last had van droge lippen of losse velletjes. Maar ik voel wel degelijk een verschil. Mijn lippen zijn de hele dag door zacht. Normaal gesproken moet ik altijd een lippenbalsem met mij mee sjouwen, omdat mijn lippen heel snel droog worden. Maar dat was dit keer gelukkig niet zo. Deze lipbutter is zeker mijn favoriet geworden. Baby lips, Vaseline en Labello, maak maar plaats voor de lipbutter van Beebee!


Wat is jouw favoriete lip product?

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen