ESSENCE THE GEL NAIL POLISH ♥ REVIEW ♥

Normaal gesproken ben ik helemaal niet dol op nagellak, maar ik merk wel dat ik de laatste tijd steeds meer bij de schappen aan het kijken ben, opzoek naar een leuk kleurtje. Ik slaag constant bij de nagellakjes van Essence. Ik heb van The Nudes en The Pastels al een review geschreven en vond dat het nu wel tijd werd voor mij om de gel nagellakjes uit te proberen van Essence.


Bij de Kruidvat heb ik deze twee kleurtjes uitgekozen: 12 mandarine baby en 21 a whisper of spring. Ik was ook gericht opzoek naar wat leuke, zomerse, kleurtjes. Kleurtjes als 12 mandarine baby heb ik inmiddels wel vaker gehad, maar nog niet zoals 21 a whisper of spring.

12 mandarine baby
12 mandarine baby is een beetje een roze/oranje kleur. Ik had hem uitgekozen, omdat ik dacht dat het een mooie, zachte, roze kleur zou zijn. Maar toen ik hem eenmaal had opgedaan vond ik hem meer oranje dan roze. Dat vond ik wel weer jammer, omdat ik oranje niet zo mooi vind voor op mijn nagels. Ik ben ook vergeten om een foto te maken met dit lakje op. In de winkel hadden ze van die nep nagels met het desbetreffende lakje erop en toen leek hij toch echt meer roze. Maar toen ik hem ophad, leek hij meer oranje helaas. Verder vind ik het wel een mooie kleur, maar niet voor op mijn eigen nagels!

21 a whisper of spring
Ik ben dol op 21 a whisper op spring. Op dit moment draag ik hem ook. Het is een lila kleurig lakje en ook een beetje pastel achtig (vind ik). Maar dat vind ik juist mooi. Vooral omdat ik nog nooit zo'n kleurtje heb gehad en ik het eigenlijk best spannend vond om hem uit te proberen, aangezien ik heel vaak iets probeer en het dan uiteindelijk toch niet is zoals ik het had verwacht. Maar ik ben dol op dit lakje en deze zal zeker vaker op mijn nagels zitten deze zomer!


Bij het aanbrengen van the gel lakjes, moet je wel zeker 2 laagjes doen. Vooral als je een wat lichtere kleur hebt, anders zie je je eigen nagel nog een beetje erdoorheen schijnen als het ware. Wat ik wel jammer vind, is dat ze niet lang goed blijven zitten terwijl er op de achterkant staat dat ze ''long lasting'' zijn. Na 2 dagen beginnen ze al een beetje af te brokkelen bij mij. Ook vind ik ze persoonlijk niet echt ''gel'' achtig, maar zo veel verstand heb ik er ook weer niet van dus misschien dat ik iets verkeerds heb gedaan of ik had meerdere laagjes moeten aanbrengen. Hoe dan ook, ik vind de kleurtjes nog steeds erg mooi. Laatst zag ik dat ze bij de Kruidvat 2 voor €3,00 hadden bij de gel lakjes van Essence. Ik wilde graag nog een paar leuke kleurtjes erbij halen, maar vanwege de actie was het grotendeels al uitverkocht.


The gel nail polish lakjes zijn bij de Kruidvat te koop voor €1,69. De actie loopt nog steeds, dus als je snel bent kan je twee lakjes scoren voor €3,00!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen