♥ 3 X WASHI TAPE INSPIRATIE ♥

Hey allemaal! Washi tape is tegenwoordig mijn nieuwe verslaving, no shame. Ongeveer een jaar geleden kocht ik vooral washi tape van de Hema, maar laatst ontdekte ik dat ze bij de Action ook erg veel leuke washi tape hebben. En bij de Action zijn ze zelfs een stuk goedkoper (€0,79 voor 6 rolletjes!), dus heb ik laatst flink wat washi tape ingeslagen. Ik gebruik washi tape vooral voor mijn smashbook en foto albums, maar wilde er wat creatiefs mee gaan doen. In deze blogpost laat ik 3 x zien waarvoor je washi tape zoal kan gebruiken!


1. Wasknijpers voor o.a. Polaroid foto's ophangen in je kamer.


Ik heb van die lampjes in mijn kamer hangen boven mijn bureau en boven mijn tv. Daaraan heb ik een aantal foto's opgehangen die ik heb gemaakt met mijn InstaX Mini camera. Ik was opzoek naar leuke knijpers bij de Action, maar ben uiteindelijk naar huis gegaan met simpele, houten, wasknijpers. Maar daar had ik natuurlijk al een oplossing voor: ze gewoon versieren met washi tape! Ik heb alleen de voorkant gedaan, omdat je toch alleen de voorkant ziet als je ze ophangt. Zo wordt iets wat saai is een stuk vrolijker.2. Je make-up kwasten opvrolijken.


Heb jij ook van die normale, zwarte, make-up kwasten als ik? Ik gebruik ze eigenlijk niet altijd, maar vind het toch een stuk leuker als ze versierd zijn met washi tape. Ik moet wel zeggen, het uiteindelijke resultaat was anders dan ik in mijn hoofd had, maar het staat alsnog leuker. Ook kan je zelf bepalen op wat voor manier je de kwast versierd. Zo kan je bijvoorbeeld alleen de bovenkant en de onderkant versieren met een strookje washi tape of je doet de gehele kwast.


3. Toetsen van je toetsenbord versieren.

En dan nu de laatste, het toetsenbord van je laptop of computer versieren met washi tape. Ik heb alleen de spatiebalk, Enter, Backspace en Shift versierd. Je kan natuurlijk zoveel toetsen als je maar wilt versieren, maar ik wilde het een beetje rustig houden. Anders ziet je toetsenbord er zo druk uit en zo'n effect vindt ik dan weer niet mooi. Ook was het best een priegel werkje. Ik raadt daarom ook aan om de toetsen te versieren als je laptop of computer uit staat! Mijn Spotify werd namelijk een beetje loco door al dat drukken op de toetsen, haha.

Excuses voor het vieze toetsenbord..
Dit waren dan drie manieren om washi tape te gebruiken. Maar je kan er natuurlijk nog veel meer mee! Zo kan je een telefoonhoesje opleuken met washi tape, je deur, schriften, foto's en ga zo maar door. Er zijn oneindig veel mogelijkheden met washi tape en je kan je creativiteit volledig de vrije loop laten gaan.


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen