A LESSON I'VE LEARNED YESTERDAY

Hoe ouder je wordt, hoe meer je leert. Vooral door bepaalde situaties en gebeurtenissen leer je onwijs veel. Daarom leek het mij ook leuk om eens in de zoveel tijd een ‘’A lesson I've learned yesterday’’ artikel te schrijven. Grotendeels zodat ik mijn gedachten hier kwijt kan en misschien inspireert het jullie ook wel.Laatst kwam ik een quote tegen die op alles sloeg. ‘’Plenty to say about me, nothing to say to me.’’. Er zijn namelijk een aantal mensen, die ik niet mag en zij mij ook niet. Even geleden kwam ik erachter wat er allemaal over mij gezegd wordt door hun. Ik maakte mij er eerst druk om, maar vond het wel fijn om te horen dat de mensen waartegen het allemaal werd gezegd wel voor mij opkwamen. Maar het maakte ook een woede in mij los. Het zijn namelijk van die mensen die achter het beeldschermpje van hun telefoontjes heel wat zijn, maar als het erop aankomt durven ze je geen eens aan te kijken. Eigenlijk moet ik mij niet druk maken om wat deze mensen over mij te zeggen hebben tegen anderen. Ten eerste, ik weet zelf wel beter. Ten tweede, er zijn zat mensen die voor mij opkomen en het er niet mee eens zijn. En ik heb nu ook zo’n houding gekregen van: Laat ze maar lekker praten. Het zegt meer over hun dan over mij. Ik verlaag mij tenminste niet naar hun niveau en laat ze lekker in hun waarde.  En ik vind, dat als je wat over mij te zeggen hebt, dat je dat dan ook recht in mijn gezicht moet kunnen zeggen. Maar dat durven ze uiteraard niet. Alsnog onderschatten mensen mij vaak. Ze denken dat ik een verlegen en stil meisje ben. En dat ben ik op het begin ook bij mensen die ik net heb leren kennen, maar als er over mij gepraat wordt op een negatieve manier terwijl zij mij geen eens kennen, dan wordt de ultieme bitch in mij wakker. Maar aan de ene kant denk ik ook, ze zijn mijn aandacht niet waard. Ik ben 19 jaar, heb een onwijs leuk en lief vriendje, mijn vrienden zijn geweldig, het gaat goed op school, ik heb een super leuke stage en ik ga na deze opleiding naar het HBO en dan ook hopelijk op mezelf wonen. En tot slot heb ik natuurlijk mijn blog waar ik graag op schrijf over alles wat mij interesseert. Daar wil ik mij allemaal meer op gaan focussen en niet op de meiden die mij zwart proberen te maken, alleen maar omdat ze zelf zo onzeker zijn en simpelweg niks beters te doen hebben in hun levens.xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

3 opmerkingen

 1. Mooi geschreven! Helemaal mee eens. Allereerst snap ik sowieso niet dat er mensen zijn die anderen het leven zuur proberen te maken. Ik bedoel het leven zou toch veel fijner zijn als iedereen wat minder oordeelt..oftewel leef en laten leven. Ten tweede vind ik het knap dat je zegt van hè ik laat me hier niet door beïnvloeden. Ik heb het goed, ik ben gelukkig en dit laat ik niet overhoop halen door een stelletje zielige figuren. You go girl! Je prachtig zoals je bent! Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lieve reactie, heeft zeker een glimlach op mijn gezicht getoverd! x

   Verwijderen
  2. Super lieve reactie, heeft zeker een glimlach op mijn gezicht getoverd! x

   Verwijderen