♥ FIRST WORLD PROBLEM PILLS ♥

Toen ik laatst op de blog van Teske aan het rond kijken was, kwam ik deze onwijs leuke pillen tegen. Ik ben toen meteen door gegaan naar de website van First World Problem Pills en heb er toen gelijk twee besteld. Eentje voor mezelf en eentje voor mijn vriend (je kan vast wel raden welke voor mijn vriend is, haha!) Nadat ik ze binnen had gekregen, wilde ik er graag een artikeltje over schrijven en jullie wat vertellen over de First World Problem Pills!Ten eerste, wie/wat zijn First World Problem Pills?
Niet schrikken, de First World Problem Pills zijn geen echte medicijnen. Het zijn namelijk gewone pepermuntjes, maar dan in een erg leuk jasje gestoken. De opbrengst van de pepermuntjes gaat naar het Aids Fonds. Wereldwijd leven 35 miljoen mensen met hiv, maar 63% van hun krijgen geen medicijnen. Geen medicijnen is natuurlijk doodzonde! Steun het Aids Fonds door First World Problem Pills te kopen in de pop-up store in Amsterdam of door ze te bestellen via de website. Je kunt ze natuurlijk ook steunen door donateur te worden.Dit zijn de twee zakjes die ik heb besteld voor mij en mijn vriend. Het was wel erg lastig om een keuze te maken uit al die leuke zakjes met verschillende, hilarische teksten. De pepermuntjes zijn ook verkrijgbaar in grotere zakjes en zelfs in potjes. Hierdoor lijken het net echt pillen, maar zijn het eigenlijk normale pepermuntjes. Ze lijken al helemaal op medicijnen vanwege de vorm van de pepermuntjes en elk zakje komt ook met een bijsluiter. Ik vind dit een erg leuk initiatief en hiermee trek je zeker veel aandacht. Want wie wilt er nou geen glitter poepen of de mogelijkheid hebben om eenhoorns te kunnen zien?! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral een kijkje op hun website voor meer informatie of als je zelf ook zo'n leuk zakje of potje met pepermuntjes wilt bestellen!


xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

Geen opmerkingen