♥ HOESJES VAN MINIINTHEBOX ♥ + WIN ACTIE!

Hey allemaal! Een tijdje geleden deed ik voor de derde keer een bestelling bij MiniInTheBox. Ik was over de twee bestellingen daarvoor erg tevreden, dus wilde ik weer wat nieuwe hoesjes bestellen aangezien ik nu ook een nieuwe telefoon heb. Een goed excuus om los te gaan op MiniInTheBox! En omdat ik nu niks meer heb aan mijn vorige telefoonhoesjes, ga ik er drie weggeven voor de iPhone5/5S!


Ten eerste, ben ik dit keer niet erg tevreden over mijn bestelling. Maar daar kom ik per hoesje op terug! De verzending was dit keer wel wat sneller dan de vorige keren. De vorige keren kon ik 2 maanden wachten, en dit keer ongeveer 4 weken.

1. Arctic Monkeys hoesje iPhone6.


Misschien ken je ze wel, Arctic Monkeys. Ik luister graag naar hun muziek en wilde eerst een heel tijdje graag een shirt van hun met het AM logo. Maar toen kwam ik dit hoesje tegen en moest ik hem echt hebben! Ik vind hem gaaf, maar er viel mij wel wat flink tegen. Er zit namelijk een flinke barst in het hoesje rechtsboven. Hmm, beetje jammer. Ik heb dit bij de vorige bestellingen ook helemaal niet meegemaakt dat er barsten of scheuren in het hoesje zaten!


Dus of ik hem vaak ga gebruiken weet ik niet. Ik ga hem in ieder geval ook niet terug sturen, dat vind ik een beetje overdreven aangezien het hoesje mij mar €1,89 heeft gekost. Aan de ene kant is het niet zo'n ramp dat er een barst in zit, want als ik het hoesje ga gebruiken komen er toch sowieso wel barsten in of gaat hij stuk. Daar zijn hoesje eenmaal voor.

2. Strepen met ''glitter'' hartje.


Toen ik deze op de website zag wilde ik hem graag hebben. Ik vond hem namelijk onwijs schattig en het hartje zou ''glitters'' bevatten. Maar toen ik hem binnenkreeg viel de kwaliteit mij echt zwaar tegen. Het hartje is dus helemaal niet van glitters en je kan zien dat hij ''gekopieerd'' is, want de kwaliteit van het hartje en strepen zijn een beetje brokkelig. Ook dit hoesje heeft mij maar rond de €1,89 gekost, dus ga ik hem niet terug sturen, maar ik denk dat ik hem ook niet vaak zal gaan gebruiken.

3. Dromenvanger hoesje.


Met dit hoesje ben ik wel echt onwijs blij mee! Erg mooi. Het hoesje zelf is transparant, waardoor het lijkt alsof de dromenvanger echt op de achterkant van mijn telefoon zit. Ik heb ook de gouden iPhone6, wat ik nog mooier vindt staan. Dit hoesje is wel helemaal perfect. Geen scheuren of barsten en de kwaliteit is top. Super blij mee en deze ga ik sowieso erg vaak gebruiken!

4. American Horror Story hoesje.


Ik en mijn vriend kijken samen graag naar American Horror Story en daarvan is de quote ''normal people scare me''. Dus toen ik dit hoesje zag wilde ik hem echt hebben! Maar helaas is dit wel een echte fail  van MiniInTheBox. Ik had namelijk het hoesje besteld voor de iPhone6, maar ik krijg het hoesje voor de iPhone5 opgestuurd. Ja, jammer. Ik heb geen iPhone5 meer. Ik was juist het meest benieuwd naar dit hoesje, omdat ik de quote geweldig vindt en het bloemenpatroontje is echt wat voor mij. Erg jammer dat ik hem niet kan gaan gebruiken. Plus, dit hoesje heeft ook een barst/scheur! Ik weet niet wat ze ermee hebben gedaan toen ze de hoesje gingen inpakken of dat het onderweg is gebeurd, maar ik vind dat ze de hoesje wel wat beter konden gaan verpakken.Dus dit keer viel mijn bestelling best tegen bij MiniInTheBox. Dit soort dingen ben ik ook niet gewend van hun. Maar ja, het was natuurlijk wel een beetje te verwachten voor zulke lage prijzen. En het kan natuurlijk ook een keer gebeuren, iedereen maakt wel fouten.

WIN ACTIE!
Zoals ik op het begin al zei, wil ik een win actie gaan doen. Ik ga drie iPhone5/5S hoesjes weggeven die nog in een goede staat zijn. Het zijn namelijk de volgende drie hoesjes.
Alle drie de hoesjes zijn in perfecte staat! Alleen de onderste met ''be happy'' is een beetje beschadigd aan de zijkanten. ik had hem namelijk vaak gebruikt omdat hij zo leuk is. Maar is nog in een goede conditie!

Wat moet je doen om de drie hoesjes te winnen?
Het enige wat je hoef te doen is in de comments zetten wat jouw favoriete app is!

xoxo' Chelsey
@xChelseyy_

1 opmerking

  1. Wat leuk! Ik heb zelf geen iPhone, maar ik weet wel iemand die ik daar blij mee kan maken. Mijn favoriete app is C25K, dit is een hardloopschema in een app!

    BeantwoordenVerwijderen