Over mij

Hoi! Ik ben Chelsey Meijners. Een 21 jarige blogger uit Alkmaar. Leuk dat je de tijd hebt genomen om een kijkje te nemen op mijn blog!

Bloggen is voor sommige hun full-time job, maar voor mij is het gewoon een hobby. Naast mijn blog heb ik ook andere dagelijkse bezigheden zoals leuke dingen doen met mijn vrienden, lezen, fangirlen over Harry Potter (ja, nog steeds), muziek luisteren, recepten uitproberen (vooral als het iets met Nutella is), mijn creativiteit de vrije loop laten gaan, series kijken en dan heb ik natuurlijk nog mijn lieve vriendje die ik graag zie. Daarnaast volg ik ook de opleiding Media, Informatie en Communicatie aan de HvA. Druk leventje, maar wel heel leuk.

Hoe is Life as Chelsey ontstaan?
Vroeger was ik dol op het maken van websites. Ik was toen veel te vinden op zikle.nl, daarop kon je namelijk jouw eigen site gratis aanmaken. Elke dag was ik bezig met layouts maken en allerlei prulletjes aan het designen. Continu veranderde ik mijn website met een nieuwe layout en stijl. Op Zikle.nl had ik ook veel contact met andere mensen en in het forum werden er vaak tutorails gedeeld waarvan ik nog meer kon leren. Na het overlijden van mijn vader in 2009 was ik er volledig mee gestopt. Ik had geen inspiratie meer, designen deed ik ook alleen als ik mij blij voelde. Ik liet mijn website ook een flink tijdje volledig links liggen. Sinds 2014 voelde ik enorm de drang om een blog te gaan beginnen. Ik volg zoveel mensen die een blog hebben en het prikkelde mij een beetje heel erg. Dus uiteindelijk, in september 2014, begon ik Life As Chelsey!

Waarom ''Life as Chelsey''?
Op mijn blog deel ik van alles en nog wat. Ik kan voor mezelf nog geen niche kiezen voor mijn blog. Op mijn stukje internet wil ik alles delen wat mij ook interesseert, waar ik enthousiast over ben en wat ik allemaal zoal meemaak. Je krijgt als het ware een kijkje in mijn leven, dus vandaar de naam Life as Chelsey!

3 opmerkingen

  1. Wat een leuke blog Chelsey! Altijd leuk als je zulke mensen ziet met passie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke blog! Komt veel eten in voor! Zeker lezen krijg je trek van! NOM

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha omg ik zat vroeger ook op zikle! hoe heette jij daar?

    BeantwoordenVerwijderen